Nέα απάντηση Βασιλακόπουλου: «Μόνο περιφρόνηση στους χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες»

Τετάρτη 25/05/2016 – 23:14Δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του Υφυπουργείου προς του πρόσωπό του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Σαφή απόφαση πώλησης του ΟΑΚΑ συνιστά η αναφορά περί ρευστοποίησης και εκποίησης στο μνημόνιο, όπως αναφέρει στην απάντησή του ο πρόεδρος της ΕΟΚ.
Ο Βσιλακόπουλος χαρακτηρίζει χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες όσους εμπλέκουν στην υπόθεση το θέμα της ονομασίας του ΟΑΚΑ ως «Νίκος Γκάλης», επιμένοντας στη θέση του πως πρόκειται για προσπάθεια αποπροσανατολισμού.
Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου:«Στους χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες, δεν αξίζει καμία απάντηση, ούτε ο δημόσιος διάλογος, παρά μόνο η περιφρόνηση. Προς γνώσιν του κοινού, πάντως, στο μνημόνιο της 12ης Ιουλίου 2015, το οποίο έχει υπογράψει η Κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος ο κ. Κοντονής, στην 4η σελίδα της ελληνικής έκδοσης, αναφέρει τις λέξεις “ρευστοποίηση και εκποίηση”. Αν αυτό δεν συνιστά πώληση, τότε διαφέρουμε σαφώς στην κατανόηση της ελληνικής γλώσσας. Έτερον ουδέν και δεν πρόκειται να επανέλθω».Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...