Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες επίστρωσης της Νότη Μπότσαρη,στα πλαίσια της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου.

Οι εργασίες τοποθέτησης του κυβόλιθου,ξεκίνησαν από το ύψος της οδού Αγελάου και Μπότσαρη όπου βρίσκεται το Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως και θα συνεχίσει με δυτική κατεύθυνση.Στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος,προβλέπεται ποδηλατολωρίδα πλάτους 1.25 εκ η οποία θα διαχωρίζεται από το υπόλοιπο οδόστρωμα με φυσικό υλικό πέτρας λευκού χρώματος

Στο ύψος του κτηρίου Ναυπακτία,όταν και θα ολοκληρωθούν οι επιστρώσεις του κυβόλιθου,θα γίνεται εκτροπή των οχημάτων δεξιά και μέσω πλέον της Νότη Μπότσαρη,τα αυτοκίνητα θα κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης.

Από’κείνο το χρονικό σημείο πλέον, οι εργασίες θα διεξάγονται από το ύψος του κτηρίου Ναυπακτία και δυτικά μέχρι το ύψος της οδού Σοϊδά στη δυτική πύλη της καστρόπολης.

Η συμβατική υποχρέωση ολοκλήρωσης των εργασιών είναι οι 7 μήνες,δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο του 2020,ενώ φαίνεται οι εργασίες μπορούν(αν όλα πάνε καλά) να ολοκληρωθούν νωρίτερα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα ειναι πολυ έπικυνδυνος για την διέλευση αυτοκινήτων και δικύκλων ο δρόμος αυτος
    Ελπίζω να μην θρηνήσουμε θύματα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...