Διατηρούμε τις παραλίες μας καθαρές

Συνεχείς καθαρισμοί των παραλιών καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ναυπακτίας εργάζονται καθημερινά απομακρύνοντας κυρίως φύκια και σκουπίδια που συσσωρεύονται στις ακτές.

Παρακαλούμε για τη συνδρομή και των πολιτών ώστε οι παραλίες μας να έχουν την εικόνα που πρέπει για εμάς και τους επισκέπτες μας.

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και σώμα νερού


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς τι το σχόλιο σας για το αυτονόητο, τους συνεχείς καθαρισμούς των παραλιών; Δεν σας είδα να σχολιάζετε την φρικτή κατάσταση της πόλης από την πλατεία του λιμανιού μέχρι την Ψανη. Τι να σχολιάσουμε για την πραγματικά τραγική κατάσταση του προαυλιου του Γυμνασίου. Αυτά λοιπόν είναι τα αυτονόητα, τα καθημερινά, τα απλά,. Φανταστείτε τι μας περιμένει αν έρθουν τα δύσκολα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

  2. Όλη τη παραλία Παλαιοπαναγιάς τη καθαρίζω εγώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα.τωεα περιμένω να σπάσει η κίνηση για να πεταχτεί ότι είναι να πεταχτεί.. Μας δουλεύετε λίγο μου φαίνεται..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...