N.Βούτσης:Οι αγώνες του τότε συναντώνται με την ανάγκη του σήμερα για αλληλεγγύη και ειρήνη

ksjaldjΟ πρόεδρος της Βουλής στη δική του δήλωση μετά την παρέλαση δήλωσε:

«Με την εξαιρετική παρέλαση σήμερα των Ενόπλων Δυνάμεων και με την παρουσία του λαού μας σε όλη την χώρα τιμώνται, όπως και κάθε μέρα, οι διαχρονικοί αγώνες του λαού για ανεξαρτησία, ελευθερία, ειρήνη. Αυτοί οι αγώνες σήμερα συναντώνται με την ανάγκη, έτσι ώστε σε όλη την Ευρώπη και στην χώρα μας, να γιγαντωθεί το κίνημα του ανθρωπισμού, το κίνημα της αλληλεγγύης, το κίνημα για ειρήνη σε όλον τον κόσμο, και βέβαια, για κοινωνική δικαιοσύνη στην χώρα μας. Τιμάμε αυτούς, οι οποίοι αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα εδώ».

Το πρωί, ο Πρόεδρος της Βουλής παρέστη στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄. Αμέσως μετά ο κ. Βούτσης υποδέχθηκε και φιλοξένησε στο γραφείο του στη Βουλή, την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπους της Περιφέρειας, των κομμάτων και μέλη των διπλωματικών αποστολών.

The post N.Βούτσης:Οι αγώνες του τότε συναντώνται με την ανάγκη του σήμερα για αλληλεγγύη και ειρήνη appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...