N.Kαραλής (Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας): Κατάπτυστη και ανήθικη πράξη η απόπειρα νόθευσης της βούλησης των πολιτών.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Αποδοτίας στο δήμο Ναυπακτίας Ν.Καραλής σχετικά με τις μεθοδεύσεις ορισμένων να αλλοιώσουν το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα με τη μεταφορά εκλογέων 10 εκ των οποίων Αλβανικής καταγωγής στην τοπική κοινότητα Καταφυγίου της δ.ε.Αποδοτίας.

Μάλιστα γι’αυτό το λόγο το Nafpaktianews είχε ασχοληθεί με σχετικό δημοσίευμα.

Ο Ν.Καραλής λοιπόν παίρνει θέση στο θέμα και επισημαίνει:

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για απόπειρα νόθευσης της βούλησης των δημοτών της τ.κ.Καταφυγίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την οργανωμένη και προσχεδιασμένη μεταφορά 13ων εκλογέων εκ των οποίων οι δέκα(10) Έλληνες Αλβανικής καταγωγής από τη Ναύπακτο στο Καταφύγιο,με τρόπο παράνομο και χωρίς να πληρούν καμία προυπόθεση της νομοθεσίας.

Καταγγέλω (συνεχίζει η ανακοίνωση του αντιδημάρχου) αυτή την κατάπτυστη και ανήθικη πράξη που μας οδηγεί πολλά χρόνια πίσω,στις αρχές της δεκαετίας του ’60.Αυτές οι πράξεις έχουν ονοματεπώνυμο.Γι’αυτό καλώ όλους τους υποψηφίους όλων των δημοτικών παρατάξεων τόσο από την Τ.Κ.Καταφυγίου,όσο και από την Αποδοτία να πάρουν θέση.Ήδη οι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο Καταφυγίου του κ.Μπουλέ και Παπαθανάση,με γραπτή τους καταγγελία,πήραν θέση.

Αναμένουμε και αυτή από την παράταξητου κ. Λουκόπουλου.

Σε ότι αφορά την παράταξή μου “Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ναυπακτίας” , της οποίας είμαι υποψήφιος,δηλώνω κατηγορηματικά,ότι παλεύουμε για την εξύγιανση της πολιτικής μας ζωής,για αρχές και αξίες που ποδοπατούνται από ορισμένους με τον πιο βάναυσο τρόπο,τη στιγμή που η κοινωνία αναζητά διέξοδο από την κρίση στην οποία την οδήγησαν τέτοιες πρακτικές.

Κλείνοντας και παραμένοντας πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες της παράταξής μου,προκαλώ και προσκαλώ τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων στην Αποδοτία να πράξουν κατ’ελάχιστο το ίδιο.

Καταγγέλοντας τέτοιες ενέργειες-μεθοδεύσεις που αλλοιώνουν τη γνήσια βούληση για εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας,παραπέμποντάς μας σε άλλες εποχές και άλλους τόπους που δεν γνώρισαν δημοκρατίας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας

      Νικόλαος Καραλής

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΙΚΟ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ Ή ΟΧΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ. ΑΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΝΙΑΙΑ. ΒΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.

  2. Αν οι μετακινήσεις είναι παράνομες, καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε και ακόμη πρέπει να καταδικαστούν οι παρανομούντες με προσφυγή στη δικαιοσύνη. Αν είναι νόμιμες, δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεστε.

  3. καλά δεν ντρέπεστε , για το Καταφύγιο πρέπει να αποφασίζουν οι Καταφυγιώτες και κανείς άλλος τι δουλειά είχε αυτός που τους έφερε ;;;; και ένα μήνυμα για την ντροπή της Αμόρανης …. ΕΣΥ ….και όλοι ξέρουμε ποιός είσαι …… που έφερες το κάθε άσχετο στο Καταφύγιο για να κερδίσεις την καρέκλα απλά λυπάμαι για την κατάντια σου … αυτό το χωριό το μόνο που είχε ήταν μια αξιοπρέπεια και εσύ …… την ξεφτίλησες ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ……

  4. 21.04 ΚΑΙ 14.07 ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ…ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΔΩΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΓΟΛΕΜΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙΚΙΑ.ΚΟΙΝΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.ΤΕΤΟΙΑ ΗΘΗ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ?

  5. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΗΔΕΨΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ(91 ΕΤΩΝ) ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΟΛΕΜΙ.
    Ημουν εκει και ειδα τη στηριξη του κοσμου(πανω από 100) προς αυτόν και την οικογενεια του. Κατά τα αλλα καποιοι επιμενεται απλα να ανοίγεται οχετούς.
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΘΥΜΙΟ.

  6. νεες παρατάξεις ιδια προσωπα νεα ηθη φερνουν.μη σωπαινεις νικο και για να χρησιμοποιησω ιδια διαλεκτο. απλα συνεχισε να τους ξεφτυλιζεις.

  7. Νικο παρε την αποδοτια πανω σου και στειλε το μπουλε 2ο γυρο. Εισαι ο πιο τιμιος απο οσους πρτασαν απο δω.Κανε την αδυναμια του μπουλε το 2010 , δυναμη για συνεχεια΄το 2014 χωρις να υπολογιζεις δηθεν πολιτικο κοστος. Δε σε ξεραμε τοτε τωρα όμως ειδαμε κα το ηθος σου και τη δουλεια σου στην αποδοτια και τη δευαν.

  8. ρε σεις εδώ συμφωνα και με το δημαρχο παρελαβε μια δευαν που εμπαινε μεσα 700.000 ευρω και τωρα τη τρεχει 210.000 κευρω κερδη,τους εργαζομενους ασφαλεις και σεις ψάχνεται γνωστες της αλβανικης να σας στηριξουν. χαοτικη αποσταση.τωρα που ειδαμε ότι σε νοιαζει και ο τοπος ας παν να βρουν και το χοτζα.

  9. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΑ Κ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ Κ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ.ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΣΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ Κ ΑΜΕΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΘΡΟ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΨΗΦΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ.

  10. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΗΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...