Oι νεόνυμφοι νικητές του Παγκόσμιου Βραβείου selfie

Oι νεόνυμφοι νικητές του Παγκόσμιου Βραβείου selfie
Ο Andrew και η Sally, ένα ζευγάρι από το Manchester της Αγγλίας, στέκονται μπροστά στο ιερό της εκκλησίας, έχοντας μόλις ανταλλάξει γαμήλιους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης τους οποίους σφράγισαν με μια selfie.
Αυτή η φωτογραφία, που τράβηξε ο γαμπρός κατά την διάρκεια της τελετής με τα χέρια των νιόπαντρων ψηλά ώστε να φαίνονται οι βέρες τους, κέρδισε στον διαγωνισμό “World Selfie Awards”.

Ο Andrew δήλωσε πως κατά την διάρκεια της πρόβας του γάμου τους, αστειεύτηκε πως θα έβγαζε μια selfie, αλλά οι φίλοι του τον προέτρεψαν να υλοποιήσει την ιδέα του.

Με την έγκριση του ιερέα, κατά την διάρκεια του μυστηρίου ο γαμπρός δανείστηκε το iPhone του κουμπάρου του και τράβηξε την συγκεκριμένο φωτογραφία. Όταν, λίγο καιρό αργότερα, άκουσε για αυτό τον διαγωνισμό, τον οποίο διοργανώνει η online εταιρία πώλησης smartphone Mobiles.co.uk, σκέφτηκε να την στείλει, και τελικά ήταν αυτή που στέφθηκε νικήτρια. Το δώρο που κέρδισε το ζευγάρι ήταν ένα smartphone και ένα κρυστάλλινο αναμνηστικό με την selfie τους χαραγμένη ως αναμνηστικό

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...