O Απόλλωνας Ευπαλίου Tihio Race για ακόμη μια φορά δείχνει το σωστό δρόμο!!!ΜΠΡΑΒΟ!

 Ο Απόλλωνας Ευπαλίου και η ομάδα του Tihio Race για ακόμη μια φορά είναι στην θέση τους ,χωρίς να ξεφεύγουν από τις αρχές και τους στόχους τους εντός και εκτός “γηπέδων”. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες της Πανδημίας το Tihio Race και ο Απόλλωνας Ευπαλίου έκαναν πράξη μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη κάνοντας για ακόμη μια φορά πράξη πράγματα απλά για κάποιους όμως πράγματα που για να οργανωθούν κάτω από αυτές τις συνθήκες που ζούμε θέλει πολύ κόπο και χρόνο.

Αν και η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν μεγάλη στην προσπάθεια αυτή οι άνθρωποι των δύο αθλητικών συλλόγων που συνεχώς δείχνουν οτι σκοπός τους δεν είναι ο αθλητισμός και μόνο αλλά γενικότερα η προσφορά στους συνανθρώπους με κάθε τρόπο , ένας τρόπος είναι ο αθλητισμός που με την υγεία και το όραμα που έχουν συγκεντρώνουν νέα παιδιά τα οποία ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και ο άλλος τρόπος είναι της προσφοράς με κάθε τρόπο στον συνάνθρωπο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς του ανθρώπους αλλά και στους ηγέτες της προσπάθειας αυτής τον κ. Γιάννη Κούγια και τον κ. Θ. Ρούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε σήμερα και ο δεύτερος ανεφοδιασμός σε είδη βασικής ανάγκης με το δρομολόγιο μας πρός Δ.Ε. ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ.Σχεδόν 100 οικογένειες σε όλη τη περιοχή μας ένιωσαν έστω και λίγο δίπλα τους σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η περιοχή μας αλλά και όλη η Ελλάδα.Το έργο μας που στηρίχθηκε αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις σύμφωνα με τις δυνατότητες που είχαμε ολοκληρώθηκε και θα φροντίσουμε την σκυτάλη από εμάς να την πάρουν άλλοι.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εθελοντική μας ομάδα που για δυο εβδομάδες ήταν αρωγός στην όλη προσπάθεια επίσης αυτούς τους λίγους δυστυχώς συντοπίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης.
Ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race θα συνεχίσει να είναι παρών στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας μένοντας πιστός στη φιλοσοφία του “αθλητισμός και κοινωνία.μαζί”

Δ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΤΙΗΙΟ RACE



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...