O Σπίλμπεργκ στη Ναύπακτο.

Παρέα και ο Τομ Χάνκς

Το μήκους 86 μέτρων σκάφος του διάσημου σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Στίβεν Σπίλμπεργκ αγκυροβολημένο λίγο έξω από το γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου.

Ο διάσημος σκηνοθέτης επέλεξε φέτος το Ιόνιο για τις διακοπές του,αλλά δεν επέφυγε και την επίσκεψή του σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της Δυτ.Ελλάδας,τη Ναύπακτο.Μάλιστα φιμολογείται ότι στο διάσημο σκάφος του σκηνοθέτη επιβαίνει και ο γνωστός ηθοποιός Τομ Χάνκς.

O διάσημος σκηνοθέτης γύρω στις 5.30 – 6:00 το απόγευμα πάτησε το πόδι του στη Ναύπακτο για μια γνωριμία με την πόλη .Δεν έλειψαν βέβαια και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με νεαρές Ναυπάκτιες θαυμάστριές του,όπως βλέπετε και στη φωτογραφία

Στην επιφάνεια και πάλι η ανάγκη για δημιουργία μαρίνας στη Ναύπακτο που θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προφίλ της περιοχής.

ΚΟΣΤΙΣΕ 200 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ

Από το…υστέρημα του, ο πιο διάσημος σκηνοθέτης (παραγωγός και σεναριογράφος) του πλανήτη, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, αποφάσισε στα 65 του να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό του. Τι είναι;

Ένα μέγαγιοτ απίστευτης πολυτέλειας, που ονομάζεται «Seven Seas» και του κόστισε ούτε λίγο, ούτε πολύ 200 εκατ. δολάρια!

Το ιδιωτικό…υπερωκεάνιο των 282 ποδών είναι εφοδιασμένο με ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Κατασκευάστηκε στο ολλανδικό ναυπηγείο Oceanco και η περιγραφή του εσωτερικού του από το έγκυρο Luxist κόβει ανάσες: με επένδυση από ξύλο καρυδιάς και τριανταφυλλιάς διαθέτει μια τεράστια πισίνα με μια γιγάντια οθόνη 15 ποδών, μέσα από την οποία ο ίδιος και οι εκάστοτε υψηλοί καλεσμένοι του μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφικές ταινίες, ενώ κολυμπούν ή χαλαρώνουν στο νερό!

 Πέρα από κάθε φαντασία

Ο «υδάτινος παράδεισος» του Σπίλμπεργκ αναμένεται να κάνει πολλούς μεγιστάνες της Γης να…ζηλέψουν και να παραγγείλουν κάτι παρόμοιο από τους Ολλανδούς κατασκευαστές, αλλά οφείλουν να γνωρίζουν ότι το αρχικό κόστος των 200 εκατ. δολ. αυξάνεται κι άλλο, λόγω του γεγονότος ότι για τις ανάγκες του υπερπολυτελούς σκάφους απασχολείται προσωπικό 26 ατόμων.Το επιβλητικό «Seven Seas» συμπεριλαμβάνει private-κατάστρωμα για τον ιδιοκτήτη του, καταλύματα για 12 φιλοξενούμενους, τζακούζι, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ, εσωτερική κινηματογραφική αίθουσα, σπα και άλλα. Ειδικά συστήματα ευστάθειας επιτρέπουν στο σκάφος-υπερπαραγωγή να ταξιδεύει με ταχύτητες 20 κόμβων κάτω από όλες ανεξαιρέτως τις καιρικές συνθήκες και στον Σπίλμπεργκ να απολαμβάνει εν πλω το τελευταίο «δημιούργημα» του χωρίς το παραμικρό κουνηματάκι!

Μια και ο ίδιος απέκτησε τη φήμη του από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας που «σπάνε» τα ταμεία επί δεκαετίες, το «Seven Seas» ακολούθησε την παράδοση. Είναι ένα σκάφος πέρα από κάθε…φαντασία, κάτι σαν «διαστημόπλοιο», μόνο που δεν πετάει, πλέει στις θάλασσες!  Δείτε κι άλλες φωτογραφίες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...