O Ηλίας Ξανθάκος θα εκπροσωπήσει το υπουργείο Οικονομίας στην Σύνοδο του ΔΝΤ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ!                                                                 

Ο Γενικός Γραμματέας, Ηλίας Ξανθάκος, θα εκπροσωπήσει το υπουργείο Οικονομίας, στις «Ετήσιες Συνόδους του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το 2016», στην Ουάσιγκτον, στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016 και όχι ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης.

Το πρόγραμμα του στην αμερικανική πρωτεύουσα είναι γεμάτο και την Παρασκευή, θα λάβει χώρα η ολομέλεια των Ετήσιων Συνόδων του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, ενώ το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 94η Συνάντηση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Την επόμενη ημέρα, ο Ηλίας Ξανθάκος θα συναντηθεί με τον Πατρίτσιο Παγκάνο, Εκτελεστικό Διευθυντή του WBG, για την ομάδα χωρών στις οποίες συμμετέχει η Ελλάδα.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους της IBRD και του IFC για την Ευρώπη: Αρούπ Μπανέρτζι, Διευθυντή της IBRD για την Ευρώπη, Στέφανι Μίλερ, Διευθύντρια του IFC για την Ευρώπη, Ντιρκ Ράινερμαν, Υπεύθυνο Προγραμμάτων για τη Νότια Ευρώπη και Αντρέα Ένγκελ, Υψηλή Αξιωματούχο του IFC για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...