O Παντελής Θαλασσινός την Πέμπτη στο Βεάκειο

O Παντελής Θαλασσινός την Πέμπτη στο Βεάκειο

Γράφει ο
Σταύρος Ξηντάρας

Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, ταξιδεύει τον κόσμο με τα τραγούδια του μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών. Απόψε – Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου- θα βρεθεί μαζί με τη Νάνα Μπινοπούλου στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, όπου θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα,  όπου με μοναδικό τρόπο εναλλάσσονται είδη και ήχοι της ελληνικής μουσικής, σε ένα δίωρο live.

 Θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει και να τραγουδήσει.

Τραγούδια του Θαλασσινού που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά:  «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμα σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», « Κράτα για το τέλος»,

Tραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Την συναυλία διοργανώνει η ΑΚΤ-ΕΙΝ. www.akt-ein.gr

Η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα  μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές-πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις. Όλες αυτές οι δράσεις είχαν και έχουν ένα κοινό: τον άνθρωπο.

Ειδικότερα, σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και εν γένει η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και της  ενσωμάτωσής τους στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. Στις «ευάλωτες ομάδες πληθυσμού» ανήκουν άτομα με αναπηρίες (σωματικές, ψυχικές,  νοητικές ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι.

Μαζί του επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί του
Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι,
Σωτήρης Μαργώνης ή Δημήτρης Γάσιας, στο βιολί,
Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά,
Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάιντες – τσαμπούνες,
Πέτρος Βαρθακούρης Μπάσο, και
Γιάννης Μπελώνης πιάνο.
Την υπέροχη ποιότητα στον ήχο επιμελούνται ο Γιώργος Καρυώτης, κι ο
Ευτύχιος Γιαννακούρας
Επίσης φωτιστής της παράστασης είναι ο Διαμαντής Μυλωνάς

Ωρα εναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 13 ευρώ ταμείο.
Σημεία προπώλησης: viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Πηγή: O Παντελής Θαλασσινός την Πέμπτη στο Βεάκειο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...