O Σταύρου ανέλαβε το Ναυπακτιακό.

stavrouNέος προπονητής  του Ναυπακτιακού ανέλαβε ο παλιός σκόρερ και επιθετικός Σταύρος Σταύρου. Ο ηπειρώτης που ζει στη Ναύπακτο συμφώνησε με την νέα διοίκηση  μιας και υπήρχε ταύτιση απόψεων σε όλα. Μαζί του ο καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτής των σχολών προπονητών της Ε.Π.Ο  κύριος Αριστομένης Σωτηρόπουλος τεχνικός σύμβουλος, με τον οποίο συνεργάζεται αρκετά χρόνια και σε όλες τις ομάδες που αναλαμβάνει, εκτός αυτού συνδέονται με φιλία χρόνων. Ακόμη στην προετοιμασία της ομάδας θα είναι συνεργάτης και ο γιος του καθηγητή Αντώνης Σωτηρόπουλος πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και προπονητής UEFA Β.
Η διαδρομή του Σταύρου ως ποδοσφαιριστής μεγάλη και αξιοσημείωτη έκλεισε στην Ναύπακτο, όπου δημιούργησε οικογένεια και διαμένει μόνιμα.
Σαν ποδοσφαιριστής δεινός scorer, ταχύς και ευέλικτος, διακρίθηκε για την αγωνιστική ένταση  το έντονο πάθος, και την άρτια τεχνική.
Σαν προπονητής ποδοσφαίρου από το 2004 έχει να επιδείξει με τον Ατρόμητο Αντιρρίου Πρωτάθλημα, με Ακαδημία Ναυπάκτου Πρωτάθλημα2008-09 και περυσι  και με Απόλλωνα Ευπαλίου Κύπελλο. Πειθαρχημένος και αρκετά απαιτητικός  επιδιώκει πάντα την σωστή αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων που κοουτσάρει, όπως και φημίζεται να διατηρεί άριστες σχέσεις με τους παίκτες όπου πάει.stavrou
Διετέλεσε προπονητής στον Άρη Αιτωλικού, Α.Ε Τρικόρφου, Απόλλωνα Ευπαλίου, Ακαδημίες Ολυμπιακού kickoff –Ναύπακτος.
Είναι πιστοποιημένος με πτυχίο UEFA B και η εξέλιξη του ως προπονητής, βασίζεται στην τακτική παρακολούθηση σεμιναρίων προπονητικής.
Η εμπειρία του, εκτός των άλλων μεταφέρεται και στις εργασίες σχετικά με το άθλημα του ποδοσφαίρου, που συντάσσονται σε συνεργασία με τον Καθηγητή Σχολής επιστημών Φυσικής αγωγής  Κου Αριστομένη Σωτηρόπουλου.
 
 
ΠΡΩΤΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
Είναι  πολύ θετικό που νέοι άνθρωποι αναζήτησαν λύση για την ομάδα και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ασχοληθούν ώστε να μην βρεθεί σε αδιέξοδο. Νομίζω υπάρχει υγεία μέσα σε αυτή την προσπάθεια και  έτσι πρέπει να ξεκινήσει όλη η ανασύνταξη του σωματείου. Έχω ξαναπεί και άλλες φορές πως δεν επεδίωξα ποτέ ούτε αποτελούσε  αυτοσκοπό μου να βρίσκομαι εγώ σε αυτή τη θέση λόγο και άλλων υποχρεώσεων, όμως είναι τιμή που με επέλεξαν  και οφείλω να δώσω και εγώ ότι μπορώ για να επανέλθει η ομάδα σε επιτυχίες αλλά και σε πορεία αντάξια της ιστορίας της. Χρειάζεται υπομονή και προσανατολισμός των στόχων, όπως και λογική. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο χωρίς πολλά λόγια και όνειρα θερινής νυκτός. Τα δείγματα στην πορεία θέλουμε να μας οδηγήσουν σε ανταγωνιστική ομάδα και μακάρι σε ότι καλύτερο. Δεν θα εκβιάσουμε στόχους που δεν είναι μέσα στις δυνατότητες μας, και πάντα θα κοιτάζουμε και το μέλλον, αφού πρέπει και είναι σωστό με τέτοιο γνώμονα να βαδίζουμε. Πολλοί άνθρωποι μέχρι σήμερα  έχουν συμβάλει σε αυτή την ομάδα και όποιος σωστά σκεπτόμενος πρέπει να το εκτιμά, πρέπει να κοιτάμε όμως μπροστά και να αποφεύγουμε τα λάθη όσο το δυνατόν περισσότερο για το καλό της ομάδας. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερα στην πορεία αρχίζουμε με γρήγορους ρυθμούς..


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...