Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται

Σπ.Κωνσταντάρας (Δήμαρχος Θέρμου):Έκπληξη τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα της Απογραφής

Με την ενσωμάτωση της ηλεκτρονικής απογραφής αποδείχθηκε ότι ο δήμος ΘΕΡΜΟΥ αυξήθηκε κατά 417 άτομα εν σχέσει με την Απογραφή του 2011 και σήμερα έχουμε 8.659 κατοίκους , από 8242 της προηγούμενης απογραφής .

Το γεγονός αυτό έχει τις ερμηνείες του :

1) Οι πολίτες που κατάγονται από τον δήμο έδωσαν απογραφόμενοι στον τόπο τους , παρουσία εμπιστοσύνης, για τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη , την προβολή , την δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων ζωής και υποδομών στο ΘΕΡΜΟ !

2) Χρησιμοποίησαν τελικά οι συμπολίτες μας τον ηλεκτρονικό τρόπο Απογραφής λόγω της πανδημίας , αλλά και της τεχνολογίας που μπήκε στην ζωή μας , διότι τα προσωρινά αποτελέσματα που ήταν αποτέλεσμα , της «σπίτι – σπίτι » καταγραφής προσώπων και νοικοκυριών έδειχνε μείωση 30% του πληθυσμού μας και συνεπώς αντιστράφηκε μια εικόνα απογοήτευσης , με το τελικό αποτέλεσμα .

3) Το γεγονός της καταγραφής αύξησης πληθυσμού , μας βάζει σε περισσότερες ευθύνες , για μεγαλύτερο αγώνα στον τομέα των υποδομών , των νέων τεχνολογιών , της προβολής του τόπου μας , της ενίσχυσης του τουριστικού προιόντος , στην στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής .

Η ευθύνη της Πολιτείας υφίσταται ακόμη μεγαλύτερη , μετά το αποτέλεσμα αυτό , διότι αν υπήρχε ταχύτερη αντίληψη και λύση των προβλημάτων , δεν θα είχαμε αύξηση 417;κατοίκων μόνο , αλλά θα καταγραφόταν αύξηση τουλάχιστον 30%.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Να επιταχύνουμε τον βηματισμό μας , ώστε το επόμενο διάστημα , η οδοποιία , ο τουρισμός , η αξιοποίηση της λίμνης μέσω ΟΧΕ (Οργανωμένης Χωρικής Επένδυσης ) , η προβολή του Μουσείου , οι νέες επιχειρήσεις να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα , μαζί με την αύξηση της ατομικής και συλλογικής ευθύνης των επαγγελματιών , των φορέων , της δημοτικής αρχής , με ενότητα και τοπική ευημερία !



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...