O Παυλόπουλος-από απόσταση ασφαλείας- τα “χώνει” στον Κασιδιάρη…

 O Παυλόπουλος-από απόσταση ασφαλείας- τα
Σε «πηγαδάκι» στη Βουλή, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ο Προκόπης Παυλόπουλος σχολίαζε την «κριτική» Κασιδιάρη εναντίον του για τον Δεκέμβρη του 2008.

«Λυπάμαι που –έτσι είναι η… πολιτική»- αναγκάζομαι ν’ ασχοληθώ με τύπους «Κασιδιάρη». Ή, μάλλον, χαίρομαι, διότι τύποι «Κασιδιάρη» με υβρίζουν, όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr
Είναι τιμή για μένα. Θ’ ανησυχούσα αν «Κασιδιάρηδες» έλεγαν καλά λόγια για μένα. Απλώς θέλω να θυμίσω στους Χρυσαυγίτες τύπου «Κασιδιάρη», «φαιοχίτωνες» απογόνους του Ερνστ Ρεμ –οι οποίοι παριστάνουν και τους αρχαιογνώστες- τι συνέβη στην Αρχαία Σπάρτη: Οι Κλαζομένιοι, κάτοικοι της αρχαίας Ιωνίας, πήγαν στη Σπάρτη. Όταν έφυγαν γέμισαν με κάθε είδους ακαθαρσίες τα καθίσματα των Εφόρων της Σπάρτης. Και όταν εκείνοι ρωτήθηκαν τι απαντούν, έδωσαν τη διαχρονική ρήση: «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν»!

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους «Κασιδιάρηδες» του –δυστυχώς- σύγχρονου νεοναζισμού. Ας ξυπνήσει ο κόσμος να δει με ποιους έχει μπλέξει. Γιατί αν δεν το κάνει θα είναι αργά.

Όπως οι γερμανοί πολίτες στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, που «ανακάλυψαν» ότι τα «καλά παιδιά» ήταν, στην πραγματικότητα, «το αυγό του φιδιού». Σε ό,τι με αφορά θα τους θυμίζω πάντα ότι είναι απλώς θρασύδειλα ανθρωπάκια, με σκοτεινό παρελθόν -να μας θυμίσουν πως ζούσαν και πως ζουν-που παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες. Και που στις κρίσιμες ώρες των διαδηλώσεων των «Αγανακτισμένων» τρέχουν να κρυφτούν στα «φουστάνια» της ΕΛ.ΑΣ για να την εκθέσουν. Γι’ αυτό λέω στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Μακριά από εκείνους που ροκανίζουν και τον αγώνα και την αγωνία σας, με μεθόδους «δοσίλογων» και «γερμανοτσολιάδων.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...