O Πούτιν έχει γενέθλια και η Ρωσία είναι στο «πόδι»

O Πούτιν έχει γενέθλια και η Ρωσία είναι στο «πόδι»
Συμπληρώνει τα 60 του χρόνια ο Ρώσος Πρόεδρος και ετοιμάζονται εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα!
Ρεσιτάλ ποίησης, ειδικά τηλεοπτικά αφιερώματα και συλλογικές ευχετήριες κάρτες είναι μονάχα μερικές από τις δραστηριότητες που θα συνοδεύσουν τον Ρώσο ηγέτη στα γενέθλιά του.

Νεολαιίστικες οργανώσεις υπέρ της πολιτικής ηγεσίας του Κρεμλίνου διοργανώνουν εκδηλώσεις σε όλη τη Ρωσική επικράτεια, με πρώτη και καλύτερη την πολιτική νεολαία του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία», η οποία εγκαινίασε καμπάνια με κεντρικό μότο: «Είμαστε η Ρωσία και η Ρωσία είναι ο Πούτιν».

Στον πιο τουριστικό δρόμο της Μόσχας θα διοργανωθεί εκδήλωση ανάγνωσης ποίησης, σε γέφυρα του Ροστόφ θα κρεμαστούν πανό με ευχές, ενώ σε πόλη της Σιβηρίας θα στηθεί τεραστίων διαστάσεων ευχετήρια κάρτα, όπου οι θαυμαστές του Πούτιν θα μπορούν να γράψουν τις προσωπικές ευχές τους.

Στο νότο της χώρας, στην πόλη όπου γεννήθηκε ο μεγάλος Ρώσος θεατρικός συγγραφέας Άντον Τσέχοφ, παιδιά θα εκθέσουν 100 ζωγραφιές που έφτιαξαν ειδικά για τον Πούτιν.

Στο εορταστικό κλίμα όμως θα συμβάλλουν και αρκετά δημόσια τηλεοπτικά κανάλια με αφιερώματα, ειδικά προγράμματα και μία κινηματογραφική ταινία με θέμα την καθημερινότητα του Ρώσου προέδρου.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...