Oliver Stone: «Θέλω να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Oliver Stone: «Θέλω να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για τον Βλαντιμίρ Πούτιν»
Τάδε έφη Oliver Stone και για μία ακόμα φορά ο Αμερικανός σκηνοθέτης επιχειρεί να εισβάλει σε …πολιτικά ύδατα.
Την πρόθεσή του να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν,  εξέφρασε ο Oliver Stone κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα για την προετοιμασία της βιογραφικής ταινίας του αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του Edward Snowden, όπου θα πρωταγωνιστεί ο Joseph Gordon-Levitt.
«Θα έπαιρνα συνέντευξη από τον Πούτιν για να δείξω την οπτική που οι Αμερικανοί δε θέλουν να δουν» είπε ο Stone στο δημοσιογραφικό πρακτορείο RIA-Novosti. «Θα ήθελα να κάνω ένα ντοκιμαντέρ γα εκείνον» συνέχισε στη συνέντευξή του, η οποία μάλιστα έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο σε μοσχοβίτικο θέατρο.
Ο Stone συνάντησε και τον Snowden για να συζητήσει για την ταινία, η οποία κατά βάση στηρίζεται στο βιβλίο «Time of the Octopus» που έγραψε ο Ρώσος δικηγόρος του Snowden, Anatoly Kucherena.
Μιλώντας για την  ταινία ο Stone είπε «Τώρα δουλεύουμε πάνω στο σενάριο της ταινίας. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στις αρχές του χρόνου, αφού το σενάριο το δουλεύουμε σχεδόν ένα χρόνο και είμαστε πλέον πολύ ικανοποιημένοι από την έκβασή του».
Σύμφωνος μαζί του δήλωσε σε ειδησεογραφικό πρακτορείο και ο Anatoly Kucherena, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο Snowden είχε λόγο και για τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί και θεώρησε τον Gordon-Levitt καλή επιλογή.
Ο Ρώσος δικηγόρος μίλησε και για τη σχέση του με τον Stone, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά στην αρχή ήταν γεμάτη καχυποψία και από τις δύο πλευρές αλλά πλέον χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη. Τα δικαιώματα για την ταινία στις αμερικανικές αίθουσες έχει η Open Road ενώ σε διεθνές επίπεδο, η Wild Bunch.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...