Party και Show για τα 100 χρόνια Bollywood στο Χυτήριο!

Party και Show για τα 100 χρόνια Bollywood στο Χυτήριο!
Το Bollywood κατακτά τον κόσμο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός!
Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό 100 χρόνων του Bollywood, οι πόρτες ανοίγουν στο θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Βοτανικός), και η Αθήνα υποδέχεται έναν αυθεντικό Bollywood Star, τον Sunny Singh, ο οποίος υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό σε έναν διαφορετικό και εξωτικό κόσμο!

Ο Sunny Singh, Ινδός ηθοποιός, χορευτής και χορογράφος με 52 ταινίες στο ενεργητικό του, έχει ήδη επισκεφθεί τη χώρα μας, με ένα μοναδικό performance στο 1ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών», που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο θέατρο Δόρα Στράτου. Μετά από … λαϊκή απαίτηση επισκέπτεται για μια ακόμη φορά την πόλη μας, με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα και θετική ενέργεια μέσα από ένα μοναδικό show που θα κλείσει όμορφα τη χρονιά που πέρασε για τους ολοένα και αυξανόμενους fans του είδους.

Πριν το show θα υπάρξει σεμινάριο πάνω στις χορογραφίες και την κινησιολογία του Bollywood. Στις 21.00 θα ξεκινήσει το party  όπου θα χορέψουν οι Sunny και Suresh Singh, η Άννα Δημητράτου, μέλη της Sunny Singh Bollywood Dance Academy Greece και φυσικά οι παρευρισκόμενοι!  Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το «Artistic Studio Oriental Expression» στο τηλέφωνα 2109735888, 6997116407 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, αφεθείτε στην μαγεία και την ατέρμονη εναλλαγή συναισθημάτων που μόνο το Bollywood μπορεί να προσφέρει. Δείτε τη ζωή θετικά και ελάτε να διασκεδάσετε και να χορέψετε στους ρυθμούς του μοναδικού αυθεντικού Bollywood, στο κέντρο της Αθήνας!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...