Κάντε την πρώτη εντύπωση να μείνει για πάντα στους πελάτες σας για να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό; Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για ένα επιτυχημένο Personal branding (προσωπική εικόνα).

  • Γίνετε ένας εμπειρογνώμονας στον τομέα σας. Γίνετε μια αυθεντία στο αντικείμενό σας.

  • Γίνετε ένας μάγος της επικοινωνίας. Η έρευνα δείχνει ότι η δεξιότητα επικοινωνίας είναι καθοριστικός παράγοντας για την ανοδική κοινωνική και επαγγελματική κινητικότητα. Μπορείτε να ανοίξετε ένα κανάλι επικοινωνίας μέσω των social media, το βίντεο μάρκετινγκ, περιοδικά, microblogging. Πρέπει να είστε παντού!

  • Συντάξτε ένα σχέδιο μάρκετινγκ για τον εαυτό σας σε ετήσια βάση και να το επανεξετάζετε ανά τρίμηνο. Συμπεριλάβετε συγκεκριμένους στόχους, τις στρατηγικές, τα βήματα δράσης και ένα χρονοδιάγραμμα. Το προσωπικό σχέδιο μάρκετινγκ σας στο branding είναι σημαντικό να το έχετε με τους προσωπικούς στόχους σας.

  • Αναπτύξτε μια «ομιλία ασανσέρ» εντός του χρόνου που χρειάζεται ένα ασανσέρ να ταξιδέψει έναν όροφο (περίπου 60 δευτερόλεπτα), η οποία ομιλία να είναι σε θέση να παραδώσει μια σύντομη περιγραφή του τι κάνετε, πώς θα το κάνετε με διαφορετικό τρόπο, και το όφελος που παρέχει. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το YouTube ή κάποια άλλη υπηρεσία διανομής βίντεο που θα προωθήσει εσάς και την προσωπικό εμπορικό σήμα σας. Θα οδηγήσει επίσης την επισκεψιμότητα πίσω στο blog σας.

  • Δημιουργήστε τον κύκλο σας. Κάντε νέες επιχειρηματικές επαφές και να μείνετε σε επαφή μαζί τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι με ισχυρές φίρμες από άποψη branding έχουν ισχυρούς φίλους. To Personal branding είναι για την προσέλκυση των ιδανικών φίλων και την προσέλκυση πελατών-στόχων και την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με αυτούς

  • Ισορροπήστε το προσωπικό σας στυλ με τα ρούχα που θα απευθύνονται σε εκείνους που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν. Να είστε ο εαυτός σας και να κρατήσετε ένα casual ντύσιμο. Η γραβάτα έχει και το αντίθετο αποτέλεσμα στις δημόσιες σχέσεις.

  • Δώστε κάτι πίσω για δωρεάν! Δίνοντας το χρόνο σας, ή κάτι για δωρεάν ως δόλωμα για να κάνει τους ανθρώπους να σας θυμούνται και φυσικά να ενταχθούν λίστα σας. Η λίστα email σας είναι πολύτιμη.

  • Κάντε branding τον εαυτό σας σε απευθείας σύνδεση μέσω του προσωπικού blog σας! To χτίσιμο της προσωπική σας μάρκας, φίρμας ή ονόματος είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας. Βάλτε τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια σε αυτό, όπως κάνετε στο branding των προϊόντων σας. Στο τέλος, αν δεν μπορείτε να πουλήσετε τον εαυτό σας, θα το βρείτε σχεδόν αδύνατο να πωλήσετε το προϊόν σας.

.

Σχετικά άρθρα με αυτό που μόλις διαβάσατε

Στρατηγική για τη σωστή εικόνα της επιχείρησης σας

Οφέλη από τη σωστή εικόνα της επιχείρησης σας

.

Δείτε προτάσεις και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας στην ενότητα . Έξυπνη επιχείρηση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...