Με την καταβολή στους δικαιούχους της επιστρεπτέας προκαταβολής 4 υπολογίζεται ότι χορηγήθηκαν 2 δις ευρώ και προβλέπεται ότι στο σύνολο τους και οι 4 κύκλοι έχουν φτάσει τα 5,5 δις ευρώ μέχρι τώρα. Την συνέχιση των «ενέσεων ρευστότητας» μελετά η Κυβέρνηση με την επιστρεπτέα προκαταβολή 5, για την οποία  οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021, θα υπολογίζεται σ’ αυτή το τελευταίο τετράμηνο του 2020 με προϋπόθεση να καταγράφεται πτώση του τζίρου κατά 20% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

Θα εξαιρούνται των κριτηρίων οι επιχειρήσεις που ήταν σε πλήρες lockdown. Επίσης, με στόχο να διασφαλίσει στο ακέραιο τις θέσεις εργασίας, θα  ισχύσει ότι και με την  επιστρεπτέα προκαταβολή 4, δηλαδή επιστρεπτέο θα είναι μόνο το 50%, υπό τον όρο να συνεχιστεί η απασχόληση του ίδιου αριθμού εργαζομένων μέχρι τον Ιούνιο του 2021. 

Η εταιρεία Plan Consulting group  στα πλαίσια της συμβουλευτικής καθοδήγησης  των επιχειρηματικών κλάδων και με χρόνια εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων δράσεων, αναλαμβάνει την πλήρη προετοιμασία και ένταξη της επιχείρησης σας, τόσο σε αυτό όσο και σε παρεμφερή προγράμματα.

Δείτε προτάσεις και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας στην ενότητα . Έξυπνη επιχείρηση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...