Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητάνε εργασία και μια διέξοδος είναι και το ίντερνετ. Οποιαδήποτε ονομασία και να της δώσετε είτε την πείτε εργασία στο internet ή εργασία από το σπίτι ή η δική σας επιχείρηση από το σπίτι ή από το ίντερνετ, η ουσία παραμένει η ίδια. Το νόημα είναι να βρούμε μια πραγματική ευκαιρία πρώτον και δεύτερον να μπορούμε να την υλοποιήσουμε.

Ας δούμε μερικές πρακτικές συμβουλές και ιδέες. Ότι και να επιλέξετε, αργά ή γρήγορα θα χρειαστείτε το δικό σας site ή σελίδα. Χωρίς αυτό δεν είστε πουθενά στο ίντερνετ, άρα δεν μπορεί να σας βρει κάποιος. Όταν λέμε τη δική σας σελίδα, εννοούμε την δική σας σελίδα προσωπικής προβολής με δικό σας όνομα και φιλοξενία.

Εάν θέλετε μια δουλειά πιο πρακτική γιατί έχετε κάποιο ταλέντο, τότε μπορείτε να γραφτείτε στο Fiverr. Ταλαντούχοι ηθοποιοί, πεζογράφοι, καλλιτέχνες, δημιουργοί, SEO, ειδικοί πληροφορικής και ίντερνετ παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Εάν έχετε ένα ταλέντο αναξιοποίητο και αισθάνεστε ότι αδικείστε, τότε μπορείτε να βρείτε την εργασία από το ίντερνετ της αρεσκείας σας.

Ένα άλλο πάλι site με πολλές δυνατότητες να παρέχετε τις υπηρεσίες σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να κάνετε μια δουλειά στις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Αμερική είναι το Upwork. Το Upwork είναι μια δημιουργία δύο ελληνοαμερικανών τρίτης γενιάς και δίνει τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες να εργαστούν μέσω ίντερνετ και να παρέχουν υπηρεσίες σε μια τεράστια ηλεκτρονική αγορά.

Σημασία έχει ότι θα είστε από τους πρώτους που θα κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και η εργασία στο internet θα είναι επικερδής. Άμα σας αρέσει η τεχνολογία και αγαπάτε το σερφάρισμα και το facebook μπορείτε να ξεκινήσετε.

Δείτε προτάσεις και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας στην ενότητα . Έξυπνη επιχείρηση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...