Ryanair: Προσφέρει ναύλους διάσωσης για τους επιβάτες των κυπριακών αερογραμμών

Ryanair: Προσφέρει ναύλους διάσωσης για τους επιβάτες των κυπριακών αερογραμμών
Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, σήμερα (16 Ιανουαρίου) ανακοινώνει ναύλους διάσωσης για επιβάτες επηρεασμένους από την παύση λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών.
Οι ναύλοι διάσωσης, θα ξεκινούν από 49.99 ευρώ και θα είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις και ταξίδια από την Παρασκευή 16 μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Οι πελάτες των Κυπριακών Αερογραμμών μπορούν να επωφεληθούν από τους ναύλους διάσωσης της Ryanair, που ξεκινούν από μόνο €49.99, και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ryanair για ναύλους διάσωσης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Πάφο με μόνο €49.99, και ναύλους από Λονδίνο (Στάνστεντ) προς Πάφο με μόνο £69.99.

Οι Κύπριοι καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τους οικονομικούς μας ναύλους, την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την πληθώρα προορισμών. Πλέον, μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους ακόμα νωρίτερα στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα καθώς και μέσω του καινούριου μας application. Μπορούν να έχουν δωρεάν και δεύτερη μικρή χειραποσκευή, να επιλέγουν συγκεκριμένες θέσεις, να επωφελούνται από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές σε όλα τα στάδια της πτήσης, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές».

ΝΑΥΛΟΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ RYANAIR από 16 έως 23 Ιανουαρίου 2015



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...