Samurai – Οι αξιωματικοί της Τιμής της Ιαπωνίας, από το Ελληνο – Ιαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης (Εικόνα)

Samurai – Οι αξιωματικοί της Τιμής της Ιαπωνίας, από το Ελληνο – Ιαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης (Εικόνα)

Σαμουράι

Γνήσια παλαιά Ιαπωνικά ξίφη, γεωργικά – “πολεμικά” εργαλεία 19ου αι, ένας αυθεντικός Ιαπωνικός θώρακας 20ου αι και ένα ομότιτλο Εγχειρίδιο (τιμής ένεκεν), θα εκτεθούν για το κοινό στην πρώτη ανατρεπτική Διάλεξη του “Ελληνο – Ιαπωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Αργυρούπολης” για το 2018, με θέμα  “SAMURAI – ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ), που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 19:00’, στις νέες εγκαταστάσεις μας (Κολοκοτρώνη 117, Αργυρούπολη), στο παραδοσιακό Ιαπωνικό Dojo, όπου θα ακολουθηθεί κάθε Ιαπωνικό τυπικό. Εισηγητής, ο μεταφραστής του βιβλίου “Bushido”, τ. Πρόεδρος Βουλής και τ. Υπουργός, Βύρων Πολύδωρας και Διαλέκτης, ο Ιστορικός Ερευνητής – Ιαπωνολόγος και Διδάσκαλος Yawara/ αρχαίου Judo, Μάνος Δασκαλάκης.

Τολμήστε να ζήσετε μία διαφορετική εμπειρία και να γνωρίσετε κάτι τόσο μακρινό, μα τόσο οικείο!  

Η Διάλεξη αυτή, θα ορίσει την έναρξη των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων μας από τη νέα Έδρα του “Ε.Π.Κ.Α”, που αποτελεί έναν αυθεντικά Ιαπωνικό παραδοσιακό Πολυχώρο Πολιτισμού, Φυσικής Αγωγής, Φιλανθρωπίας και Οικολογίας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια.

σαμ

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/317363-Samurai-Oi-axiomatikoi-tes-Times-tes-Iaponias-apo-to-Elleno-Iaponiko-Politistiko-Kentro-Argyroypoles-Eikona ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...