SEIL Bag: Νέα τσάντα για ποδηλάτες με ενσωματωμένο φλας!

SEIL Bag: Νέα τσάντα για ποδηλάτες με ενσωματωμένο φλας!
H χρήση του ποδηλάτου έχει γινει πλέον το πιο δημοφιλές και οικονομικό όχημα για τις μετακινήσει εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, δυστυχώς όμως με πολλούς κινδύνους.
Το ποδήλατο δεν έχει stop, δεν έχει alarm, δεν έχει φλας και δεν έχει και καθρεφτάκη να βλέπει ακριβώς τι γίνεται πίσω. Ετσι ο ποδηλάτης δεν μπορεί  να ενημερώσει τους οδηγούς που ακολουθούν, τι θέλει να κάνει, ή την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει.

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η νέα τσάντα SEIL Bag του σχεδιαστή Lee Myung Su, η οποία το 2010 κέρδισε το Red Dot Design Award και τώρα γίνεται πραγματικότητα μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter.

Η τσάντα SEIL (Safe Enjoy Interact Light) είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να υποδηλώνει αν ο ποδηλάτης σκοπεύει να στρίψει δεξιά ή αριστερά, να σταματήσει ή να συνεχίσει την πορεία του ευθεία μέσω ειδικής φωτεινής ένδειξης στο πίσω μέρος.

Ο χειρισμός γίνεται μέσω wireless remote control ενώ κατά τα άλλα η τσάντα διαθέτει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρεις μαζί σου το πορτοφόλι, το smartphone, το tablet σου ή οτιδήποτε άλλο θέλεις.

Την τσάντα SEIL μπορείτε να χρηματοδοτήσετε και να κάνετε δική σας από εδώ καταβάλλοντας το ποσό των $ 149, εφόσον φυσικά το project καταφέρει να φτάσει το ποσό στόχο των $ 80.000 κατά τις επόμενες 15 ημέρες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...