Όροι χρήσης

Ταυτότητα

Στοιχεία επιχείρησης

www.nafpaktianews.gr

Επωνυμία: I.KOΡΓΙΑΛΑΣ-Β.ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ Ο.Ε.

Έδρα: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΟΒΑ 121 , Τ.Κ. 30300
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
801515382 , ΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση : Αθανασιάδη Νόβα 121,30300 , Ναύπακτος

Αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας: 6974431741

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: [email protected]

Διαχειριστής: Κοργιαλάς Ιωάννης

Νόμιμος εκπρόσωπος: Κοργιαλάς Ιωάννης

Διευθυντής επικοινωνίας: Κοργιαλάς Ιωάννης

Διευθυντής σύνταξης: Δελημάρης Βασίλειος

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Ι.ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ – Β.ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ Ο.Ε.

Υπεύθυνη λογιστηρίου: Σταμάτη Αναστασία

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. 158323112000


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

—–

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου (πλην πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων) αποτελούν ιδιοκτησία του nafpaktia news και διατίθενται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται με οποιοδήποτε τρόπο η χρήση τους σε άλλο μέσο χωρίς γραπτή άδεια.

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή κάθε επισκέπτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών/σελίδων του nafpaktianews.gr. Επίσης χρησιμοποιούνται για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή (PC, tablet, smartphone), το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών.