Ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησης σας σε Smart Business’’

Περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές για να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν το διαδίκτυο, τα ψηφιακά μέσα και οι νέες τεχνολογίες. Κάνοντας διαφήμιση στο internet είναι ένας από τους τομείς ώστε να μετασχηματίσετε την επιχείρηση σας σε Smart Business

‘‘Διαφημιστείτε στο ΝafpaktiaΝews.gr’’

Προβάλλετε την αγγελία σας, είτε μια διαφήμιση της επιχείρησής σας. Το μήνυμά σας περνάει σε χιλιάδες ανθρώπους, από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, υπολογιστής, smart tv), όλο το 24ώρο με πολύ μικρό κόστος. Σκοπός μας να επισκεφθούν μία δική σας σελίδα (site, eshop, facebook) φέρνοντας μετρήσιμα αποτελέσματα στην διαφημιστική σας καμπάνια.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε κατασκευή site & eshop καθώς και live κάλυψη εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε με συνεργάτες της διαφημιστικής εταιρίας που μας υποστηρίζει, ώστε να σας προτείνουν δωρεάν τη διαφημιστική προβολή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Το ΝafpaktiaΝews λειτουργεί από την 1η Αυγούστου του 2011. Παρέχει 24ώρη ενημέρωση σχετικά με πρωτογενή κοινωνικά, πολιτικά, αθλητικά και άλλα θέματα της Ναυπακτίας. Στο ενεργητικό του έχει  εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις σε μέσα ενημέρωσης της Αθήνας και του εξωτερικού. Η συντακτική ομάδα μας καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους αναγνώστες του.