Skouras Med: Κέντρο αισθητικών εφαρμογών που αλλάζουν τη ζωή σου!

Skouras Med: Κέντρο αισθητικών εφαρμογών που αλλάζουν τη ζωή σου!
Από αρχαιοτάτων χρόνων, η υγεία, το φυσικό κάλλος, η αρμονία και η ψυχική ισορροπία απασχολούσαν τον άνθρωπο.
Η ομορφιά ήταν ανέκαθεν κάτι που θαύμαζε, εξυμνούσε και επεδίωκε. Σήμερα ζώντας σε μια κοινωνία απόλυτα ανταγωνιστική, η επίτευξη της εξωτερικής τελειότητας είναι επιτακτική ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την κατάκτηση και διατήρηση της ομορφιάς εφικτή.

Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών «SkourasMed» ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα.


Επικεφαλής του κέντρου, είναι ο γνωστός ιατρός – ΩΡΛ και άκρως επιτυχημένος στον τομέα του, Αθανάσιος Σκούρας, εξειδικευμένος στην Πλαστική Χειρουργική του Προσώπου.

Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις.

«Το SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς. Τα SkourasMed είναι μία οικογενειακή υπόθεση και ο άνθρωπος που μας εμπιστεύεται γίνεται μέλος της οικογένειάς μας» τονίζει η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του SkoyrasMed.

Υπηρεσίες

Τα SkourasMed, ένας πολυτελής χώρος ιατρικών αισθητικών εφαρμογών, λειτουργούν εδώ και 15 χρόνια στην καρδιά του Κολωνακίου, προσφέροντας ιατρικές θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Εμπιστευθείτε την εμφάνισή σας στους γιατρούς μας και λύστε οριστικά κάθε αισθητικό πρόβλημα που σας απασχολεί.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι – Silk Peel

Θεραπεία αντιγήρανσης και αναζωογόνησης του δέρματος που συνδυάζει την ήπια δερμοαπόξεση με την ταυτόχρονη έγχυση θεραπευτικών διαλυμάτων στο δέρμα. Τα διαλύματα προσαρμόζονται στον τύπο και στις ανάγκες του δέρματος. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, οι διεσταλμένοι πόροι μειώνονται, γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται, πανάδες και ουλές από ακμή αντιμετωπίζονται με επιτυχία και το δέρμα ανανεώνεται συνολικά.

Οξυγονοθεραπεία (Oxygenating Facial Trio PCA SKIN)

Αντιοξειδωτική θεραπεία οξυγόνωσης του δέρματος που επιτυγχάνει βελτίωση των λειτουργιών των επιδερμικών κυττάρων, μπλοκάρισμα της δράσης των ελευθέρων ριζών και απομάκρυνση των τοξινών. Το δέρμα εξυγιαίνεται, αναπνέει και ανακτά τη λάμψη του.

Φωτοανάπλαση Προσώπου

Αντιγηραντική και συσφικτική θεραπεία με χρήση έντονου παλμικού φωτός (IPL). Η παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος αυξάνεται, οι ρυτίδες απαλύνονται και το χρώμα του δέρματος αποκτά ομοιόμορφο τόνο.

Θεραπεία ακμής με χρήση παλμικού φωτός

Θεραπεία που θέτει υπό έλεγχο την ακμή και τη λιπαρότητα του δέρματος, επαναφέροντας το υγιές και ομοιογενές χρώμα στο δέρμα.

Βαθύς Καθαρισμός

Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου που περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, απολέπιση, ατμόλουτρο, εξαγωγή σμήγματος, υψίσυχνα ρεύματα, μασάζ και εφαρμογή ειδικών προϊόντων.

Θεραπεία σύσφιξης και αντιγήρανσης με Ραδιοσυχνότητες – Radio4

Εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων και δημιουργία διαθερμικών κυμάτων, τα οποία προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, αφήνει το δέρμα σφιχτό και σφριγηλό.

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης εξειδικευμένων καλλυντικών ουσιών στο δέρμα. Επιτυγχάνεται σύσφιξη του δέρματος, βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση σε βάθος χρόνου.

Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης

Με τη βοήθεια καλλυντικών και μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, εισάγονται πλούσια ενυδατικά συστατικά με στόχο την αύξηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος και της ελαστικότητάς του. Συνδυάζεται με τη Θεραπεία Ματιών για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Θεραπεία Ματιών

Ενυδάτωση, πρόληψη ρυτίδων, ανακούφιση από οιδήματα, βελτίωση μαύρων κύκλων. Συνδυάζεται με οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Rejuvance

Τεχνική με τα δάχτυλα πάνω σε καθαρό δέρμα χωρίς εφαρμογή καλλυντικών, που έχει σαν στόχο την αναζωογόνηση του κολλαγόνου, την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και την απομάκρυνση της έντασης λόγω στρες, από πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, κεφάλι και πλάτη.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Λιποδιάλυση – Η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Επιτυγχάνεται οριστική εξάλειψη λιποκυττάρων που συσσωρεύονται τοπικά σε γοφούς, μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα, με θεαματικά αποτελέσματα μετά τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Μείωση κυτταρίτιδας, βελτίωση της υφής του δέρματος και σύσφιξη.

Cavitation

‘Ο,τι πιο σύγχρονο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ιατρική αισθητική εφαρμογή που στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων. Η μείωση πόντων και κυτταρίτιδας είναι άμεση και γρήγορα ορατή.

Ενδοδερμικό Μασάζ – ED-One

Μασάζ με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένης εργονομικής κεφαλής η οποία ασκεί ήπια αναρρόφηση στο δέρμα των «προβληματικών περιοχών». Μείωση κατακράτησης υγρών, βελτίωση λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας, βελτίωση της εικόνας και της υφής του δέρματος.

Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες – Radio4

Τονώστε και ανορθώστε το δέρμα σας, αντιμετωπίστε τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, μέσω της εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων και της ενίσχυσής της παραγωγής κολλαγόνου.

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία – E-PHOR

Πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης εξειδικευμένων καλλυντικών ουσιών στο δέρμα. Επιτυγχάνεται σύσφιξη του δέρματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Πρεσσοθεραπεία

Αντιμετωπίζει δραστικά την κυτταρίτιδα, βοηθά στην καλή κυκλοφορία της λέμφου, ανακουφίζει τα πρησμένα άκρα, χαρίζοντας ευεξία και χαλάρωση.

Smoothing Body Peel

Ήπιο χημικό peeling για τη βελτίωση του δέρματος στα χέρια, τους αγκώνες, τα πόδια, το στήθος και την πλάτη. Απομακρύνει νεκρά κύτταρα, καλύπτει δυσχρωμίες και αντιμετωπίζει ακμή και γήρανση σε αυτά τα σημεία.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Φωτόλυση – IPL

Άμεση, ανώδυνη και μόνιμη εξαφάνιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο σώμα και στο πρόσωπο, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Το υψηλής ενέργειας παλμικό φως στοχεύει στις ρίζες των τριχών, εμποδίζοντας οριστικά την αναγέννησή τους.

Ενζυμική αποτρίχωση

Εισαγωγή ενζύμων στην περιοχή που παρουσιάζει τριχοφυΐα, μετά την αποτρίχωση. Τα ένζυμα έχουν κερατολυτικές ιδιότητες που καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας, επιβραδύνοντας και εξαφανίζοντας σταδιακά την επανέκφυσή της.

Ηλεκτρική (ριζική) αποτρίχωση

Καταστροφή της τριχοφυΐας, με τη διοχέτευση ρεύματος μέσω ειδικής, αποστειρωμένης βελόνας, η οποία εισέρχεται στο θύλακα της κάθε τρίχας. Η μέθοδος ενδείκνυται για μικρές περιοχές (πρόσωπο, στήθος) και προσφέρει μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα.

Αποτρίχωση με κερί

Ήπιο χημικό peeling ειδικά σχεδιασμένο για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα. Αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα φωτογήρανση, δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές (1φ/μήνα). – Esthetique Peel Ήπιο χημικό peeling που συνιστά μια καταπληκτική αντιγηραντική θεραπεία. Μαλακώνει, συσφίγγει και φωτίζει το δέρμα. Περιέχει ισχυρούς αναζωογονητικούς παράγοντες, λευκαντικά συστατικά και c-ρετινόλη (1φ/μήνα).

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ρινοπλαστική

Κάθε χρόνο μισό εκατομμύριο άνθρωποι που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την εμφάνιση και την λειτουργία της μύτης τους επισκέπτονται κάποιον ειδικό ιατρό. Οποιασδήποτε αιτιολογίας και αν είναι η δυσμορφία και η δυσλειτουργία της είναι γεγονός ότι τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση του προσώπου του ατόμου από το μέγεθος και το σχήμα της μύτης.

Ωτοπλαστική

Τα αφεστώτα ώτα – πεταχτά αυτιά – είναι μια δυσμορφία του πτερυγίου του αυτιού το οποίο αποκλίνει – προεξέχει από το κεφάλι περισσότερο από το φυσιολογικό. Η δυσμορφία αυτή δεν επηρεάζει την ακοή του ατόμου επηρεάζει όμως σημαντικά την ψυχική του υγεία.

* Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται από τον χειρούργο ρινοπλαστικό Αθανάσιο Σκούρα (Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής).

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...