Smartphone με 8αρα μπροστινή κάμερα για καλύτερες selfies από τη Huawei

Smartphone με 8αρα μπροστινή κάμερα για καλύτερες selfies από τη Huawei
Το Παρίσι επέλεξε η Huawei για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Ascend P7. Με πάχος 6,5 χιλιοστά χαρακτηρίζεται ως ένα από τα από λεπτότερα 4G LTE smartphones στην αγορά σήμερα.
Ανθεκτικό, χάρη στο Corning Gorilla 3 κρύσταλλο στα εμπρός και πίσω καλύμματα, με (μεγαλύτερη σε σχέση με το P6) οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 1920x1080p και πυκνότητας 445ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή της HiSilicon (θυγατρικής της Huawei Technology) στα 1,8 Ghz, μπαταρία πολυμερών λιθίου 2.500 mAh και τεχνολογία εξοικονόμησης μπαταρίας, “το Ascend P7 θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες που αποζητούν την απόλυτη υπεροχή”, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η κινεζική εταιρεία.

Ενδιαφέρουσα, σε απάντηση της υστερίας με τις selfies πόζες, είναι η αναβάθμιση του αισθητήρα στην κάμερα της εμπρός όψης, που μας κοιτάει με 8 χορταστικά Mpixels, όπως βελτιωμένος είναι και αυτός της βασικής κάμερας, στα 13 Mpixels από τη Sony.

«Η αδιάκοπη δέσμευση της Huawei για την ανάπτυξη smartphones υψηλής ποιότητας έχει αποδώσει καρπούς. Αυτή τη στιγμή, είμαστε η τρίτη εταιρεία παγκοσμίως όσον αφορά στις πωλήσεις smartphones και η αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας αυξάνεται σταθερά σε περιοχές κλειδιά όπως η Κίνα και η Δυτική Ευρώπη» δήλωσε ο Richard Yu, διευθύνων σύμβουλος του Huawei Consumer Business Group. «Το λανσάρισμα του Ascend P7 προκαλεί και πάλι τα υφιστάμενα πρότυπα της βιομηχανίας, επαναπροσδιορίζοντας τον σχεδιασμό των smartphones, την εμπειρία της κάμερας και τη συνδεσιμότητα, ώστε να παρέχει στους χρήστες μια άνευ προηγουμένου εμπειρία», συμπλήρωσε.

Το Huawei Ascend P7, το οποίο έρχεται με τη νεότερη έκδοση του Android (4.4.2 aka KitKat) θα είναι διαθέσιμο άμεσα και στην ελληνική αγορά στα 399 ευρώ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...