Sold out το ντέρμπι των «αιωνίων»

Όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Παρασκευής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Αυτό σημαίνει ότι 18.000 οπαδοί φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στο «Νίκος Γκάλης» για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών για τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (18/11, 21.15).

Οι φίλαθλοί μας απέδειξαν για ακόμη μία φορά εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα επιδείξουν και πάλι ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και της ιδέας της ομάδας μας και πως με τη φωνή τους και μόνο θα την ωθήσουν στη νίκη.

Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...