SongPop: Η νέα μανία στο Facebook

SongPop: Η νέα μανία στο Facebook
Πολλά παιχνίδια γίνονται δημοφιλή κατά καιρούς στο Facebook και αυτή την περίοδο ο νούμερο ένα εθισμός ακούει στο όνομα SongPop.
Πρόκειται για ένα μουσικό παιχνίδι που σου ζητά να μαντέψεις το τραγούδι που ακούς όσο πιο γρήγορα μπορείς, ώστε να κερδίσεις τους φίλους σου. Το γεγονός ότι σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις σε πολλές μουσικές κατηγορίες σε κάνει να κολλήσεις, ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι τα πηγαίνες καλά. Αυτός ο εθισμός είναι που το έφερε πρώτο σε πολλά μέρη του κόσμου και αύξησε κατά πολύ τον αριθμό των ενεργών χρηστών του.

Μόλισε σε 6 εβδομάδες, οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του ανέβηκαν από τις 5000 στα 7 εκατομμύρια. Εκτιμάται ότι καθημερινά παίζουν 2 εκατομμύρια άτομα, ενώ γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία και στα smartphones. Η φήμη του εξαπλώθηκε ακόμα περισσότερο, όταν έγραψε για αυτό ο ίδιος ο Mark Zuckerberg:

Song Pop is one of the most fun Facebook games I’ve played in a while. (To Song Pop είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που έπαιξα τελευταία στο Facebook)

Όσοι δεν έχετε παίξει ακόμα, δοκιμάστε και θα καταλάβετε!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...