Πωλείται διαμέρισμα στο Λυγιά

Θέλετε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε ένα διαμέρισμα; Να τι να κάνετε!

Το βασικό που πρέπει να σκεφτείτε είναι που μπορείτε να βρείτε πιθανούς αγοραστές και πως πρέπει να παρουσιάσετε πιο σωστά το ακίνητο σας. Είτε μόνοι σας είτε αναθέτοντας σε κάποιο μεσίτη, η όλη διαδικασία καταλήγει να διαφημίζεται το διαμέρισμα δίνοντας πληροφορίες και δείχνοντας φωτογραφίες. Δυστυχώς όμως οι πιθανοί αγοραστές και ενοικιαστές δεν μπορούν να εκτιμήσουν το ακίνητο και πάντα καταλήγουμε να κλείνονται ραντεβού, να χάνετε χρόνος και το χειρότερο να χάνονται ενδιαφερόμενοι, επειδή δεν ενθουσιάστηκαν και πείστηκαν από τις φωτογραφίες. Η νέα μόδα είναι η δημιουργία video του διαμερίσματος ως “εικονική επίσκεψη”. Παρακολουθώντας το video ο ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται ουσιαστικά να επισκεφθεί το χώρο. Από τον καναπέ του περιηγείται στα δωμάτια, μελετά τους χώρους και αποφασίζει αν επιθυμεί να καλέσει για τις λεπτομέρειες. Σας παραθέτουμε και ένα βίντεο εικονικής επίσκεψης σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή μας για να καταλάβετε. Το βίντεο είναι ανεβασμένο σε γνωστή σελίδα αγγελιών “χρυσή ευκαιρία”, ενώ η συγκεκριμένη αγγελία είναι μία από τις πιο προβεβλημένες!

Πρόκειται για πολυτελέστατο οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου γωνιακό και διαμπερές. Κατασκευής 2004 σε άριστη κατάσταση, αποτελούμενο από τεράστιο σαλόνι με τζάκι και ενιαία μεγάλη κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 1 ευρύχωρο μπάνιο, 1 wc επισκεπτών, φαρδιές βεράντες με πανοραμική θέα προς τον Πατραϊκό κόλπο.

Παρέχονται επιπλέον θέση στάθμευσης και αποθήκη. Ενεργειακά διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, air conditions, ηλιακό θερμοσίφωνα και τζάκι. Η ποιότητα των υλικών κατασκευής είναι υψηλών προδιαγραφών διότι οι ιδιοκτήτες δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μία καταπράσινη και ήσυχη γειτονιά, 5 λεπτά από το κέντρο της Ναυπάκτου με το αυτοκίνητο. Η τιμή πώλησης του διαμερίσματος είναι 170.000€.

Επιπλέον σε οικονομικότερη τιμή πωλούνται στην ίδια πολυκατοικία, παρόμοιο οροφοδιαμέρισμα στον 2ο όροφο και ημιτελές οροφοδιαμέρισμα στον 1ο όροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε 6955509834

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...