Super League: Ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο

Super League: Ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο συνεχές παιχνίδι στα έξι έως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά έχασε δεύτερη φορά στη σειρά, αυτή τη φορά μάλιστα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ατρόμητο με 1-0, με συνέπεια η κατάσταση να γίνεται πια πολύ δύσκολη.

Οι «ερυρόλευκοι», που υποχρεώθηκαν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα μόλις στο 13ο λεπτό να κάνουν αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Μπεν, πίεσαν από το ξεκίνημα αλλά χωρίς ουσία.

Ο Ατρόμητος «ταμπουρώθηκε» στο μισό γήπεδο και με μαζική άμυνα και καταστροφικό ποδόσφαιρο φρόντιζε απλώς να μη δεχθεί γκολ. Ο Ολυμπιακός όμως φάνηκε ανίκανος να εκμεταλλευτεί την παθητικότητά του, με μοναδική χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχροξο εκείνη στο 43΄, όταν ο Τζούρτζεβιτς έπιασε την κεφαλιά στη σέντρα του Κούτρη και αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να παίξουν λίγο… ποδόσφαιρο και αμέσως είχαν την πρώτη ευκαιρία, στο 48΄ με τον Ντιγκινί, ενώ, στη δεύτερη επίσκεψή τους στην περιοχή του Ολυμπιακού, άνοιξαν το σκορ: στο 60΄ ο Ουάρντα σέντραρε και ο Κιβρακίδης με κεφαλιά «πάγωσε» το γήπεδο Καραϊσκάκη.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/303515-Super-League-Etta-toy-Olympiakoy-apo-ton-Atrometo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...