Super League: Στην Τούμπα το… ντέρμπι

Το μεγάλο ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Αν μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα «πήρε φωτιά», σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» υποστούν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, τότε όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά ως προς την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» θα μειώσει στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο Πανιώνιος που την ερχόμενη Δευτέρα υποδέχεται την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη έχει την ευκαιρία εφόσον επικρατήσει να πλησιάσει στο -4 από την κορυφή.

Εάν τώρα ο Ολυμπιακός φύγει με βαθμό ή, βαθμούς από την Τούμπα, τότε ο μόνος του σοβαρός αντίπαλος στην κούρσα του τίτλου θα είναι ο Πανιώνιος, με την προϋπόθεση πάντα να πάρει το απόλυτο στο ματς με την Ένωση.

Οι δύο μονομάχοι της Κυριακής προέρχονται από προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, σαφώς την πιο μεγάλη πήρε ο Ολυμπιακός με το 2-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που ηττήθηκαν στην Τούμπα από τη Ξάνθη, αλλά «σώθηκαν» χάρις στην εκτός έδρας νίκη τους με 2-1.

Για τους Πειραιώτες το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα crash test ενόψει του πρώτου αγώνα των «16» του Europa League με την Μπεσίκτας, την προσεχή Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το «τρίποντο» και για ψυχολογικούς λόγους.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στη Ξάνθη και στον Πλατανιά, ομάδες που μάχονται για να μπουν στα play off.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής: Ατρόμητος-Ηρακλής 15:00, Ξάνθη-Πλατανιάς 17:15, Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 17:15, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 19:30.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/273558-Super-League-Sten-Toympa-to-ntermpi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...