Superstore ΠΛΑΙΣΙΟ στα Χανιά – Επενδύοντας σε ένα μεγάλο «βήμα τεχνολογίας»

Superstore ΠΛΑΙΣΙΟ στα Χανιά – Επενδύοντας σε ένα μεγάλο «βήμα τεχνολογίας»

Το νέο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. στα Χανιά (Μάρκου Μπότσαρη 1) συμπληρώνει τους 3 πρώτους μήνες της επιτυχημένης λειτουργίας του, σε ένα πολύ κομβικό σημείο της πόλης, στη θέση που μέχρι πρότινος στεγαζόταν ο ιστορικός κινηματογράφος «Απόλλων».

Το κατάστημα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου προγραμματισμού της εταιρείας, που είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Απρίλιο και ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, CEO & Αντιπρόεδρος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, κάνοντας λόγο για «ένα επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 10 εκ. € με ορίζοντα 2 χρόνων». Η αρχή έγινε με το νέο υπερ-κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, ενώ λίγες μόνο μέρες αργότερα ακολούθησε και αυτό των Χανίων.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αφενός εκφράζει το όραμα της εταιρείας που προχωρά με αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον με στόχο να βάλει το shopping σε νέο ΠΛΑΙΣΙΟ και αφετέρου την πρόθεσή της να επενδύσει και έξω από τα στενά όρια της Αττικής, επεκτείνοντας την εφαρμογή του πλάνου της και στην περιφέρεια.

Στο πλαίσιο αυτό, υιοθετείται μία πλήρως ανανεωμένη retail identity και δημιουργούνται καταστήματα τεχνολογίας διαφορετικά από τα άλλα, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει τα προϊόντα, να ανακαλύψει τις δυνατότητές τους και να βιώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία 360o.

Στο χώρο του νέου superstore διαμορφώνονται 6 πρωτοποριακά “Experience Points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό.

Από την επιλογή τηλεόρασης μέσω του “Home Experience”, τις πτήσεις… κινηματογραφικών διαστάσεων του “Drone Cage” και το ασταμάτητο in-store gaming στο “Gaming Zone”, μέχρι τα ατέλειωτα κλικ στο “Photo Shooting Spot”, τα ξεχωριστά ακούσματα του “Sound Corner” και το real-time service με τη συνοδεία καφέ στο ειδικά διαμορφωμένο “The Lab”.

Η νέα εμπειρία που δημιούργησε το ΠΛΑΙΣΙΟ για τους επισκέπτες του με το κατάστημα των Χανίων συνεχίζεται και η εταιρεία προσκαλεί όλους όσοι δεν την έχουν ζήσει μέχρι σήμερα να το επισκεφθούν.

γδφγδφγδ

 

Λίγα λόγια για το Πλαίσιο:

Από το 1969 και για 49 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 23 καταστήματα και 24 service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1300 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 288.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Μαρίτα Καζαδέλλη – PR & Communication, τηλ. 210 5587373, [email protected]

Μαρία Τσώμου – Media, τηλ. 210 5587349, [email protected]

Πηγή: https://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/345104-Superstore-PLAISIO-sta-CHania-Ependyontas-se-ena-megalo-bema-technologias ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...