Τα έχωσε στην οικογένεια του Σάκη Κατσούλη η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου είναι έξαλλη με όσα λέγονται και γράφονται για τη σχέση της κόρης της και τονίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί από τον συμπαίκτη της και πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, για τον τελικό που πλησιάζει είπε μιλώντας στo Eυτυχείτε: «Δε νομίζω να γίνει πρόταση γάμου στον τελικό. Η Μαριαλένα μου τον κοιτάζει στα μάτια, τον θαυμάζει αλλά δε νομίζω. Να της ανάψανε πάλι αισθήματα; Δεν ξέρω. Πάντως στον Σάκη δε νομίζω. Αν γίνει πρόταση γάμου, από τη στιγμή που θέλει η Μαριαλένα και είναι αμοιβαία τα αισθήματα δε θα πω κάτι, όλα καλά. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί μετά το τέλος του Survivor.

Γέλασα που είπε ο παππούς του Σάκη πως τον ερωτεύτηκε η Μαριαλένα αυτόν. Δε τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά μου είχε πει η Μαριαλένα ότι είχαν πάει μια φορά στο Ξυλόκαστρο. Δε γυρίζω τη μπιφτέκα και αυτά που είπα στη συνέντευξη στο ΟΚ! ισχύει. Γράφουν ότι τα πήρα από τον Τριαντάφυλλο για να λέω καλά πράγματα για τον Σάκη. Εμένα απλά δε μου άρεσε που τον παρομοιάζανε έτσι. Είπαμε, δεν ταιριάζανε, δε συμφωνούσανε αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Αυτά που είπα στο ΟΚ! είναι αυτά που βίωσα και ό,τι ξέρω, για κακοποίηση δε θα καθόταν η κόρη μου να φάει ξύλο».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Η οικογένεια του Σάκη δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου αλλά βάζανε άλλους ανθρώπους και μου τα έχωναν. Βάζουν ανθρώπους που μου επιτίθενται και μου λένε πράγματα που ούτε καν τα ήξεραν. Η Μαριαλένα από τα νεύρα της πήρε και τα κεριά που είχε αγοράσει και μετά τα πέταξε, δεν ήθελε να αφήσει τίποτα δικό της εκεί. Ας βγει η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη να τα πει όπως βγαίνω και τα λέω εγώ. Η κόρη μου δεν είναι γύφτισσα. Ξεκατινιαζόμαστε τώρα Σάκη και δε γουστάρω».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...