Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης βάζει τέλος στο ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Με πολλές συγκινήσεις και τσακωμούς συνεχίζεται το Survivor και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχαμε την ανάδειξη των δύο επόμενων υποψηφίων.

Έτσι μετά τη στο συμβούλιο της Δευτέρας, οι παίκτες των Διασήμων, ψήφισαν τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη, που βρέθηκαν μαζί με τον Βαλάντη υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου θα απολαύσουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Highlight της βραδιάς αναμένεται ωστόσο να είναι ο πρώτος καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη με τη Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς ο αγρότης φαίνεται να βάζει τέλος στο ειδύλλιό τους.«Καλό είναι να σταματήσει το ειδύλλιο και η πλακίτσα ανάμεσα σε εμένα και τη Μυριέλλα» ακούγεται να λέει ενοχλημένος ο αγρότης με την ηθοποιό να του απαντά: «Θα ήθελα να σου πω Γιώργο μου ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος».

«Όχι δεν κάνω κανένα λάθος» επιμένει ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή απαντά: «Κάνεις μεγάλο λάθος, άσε με να ξέρω καλύτερα. Και θα φανεί αυτό στην πορεία».

«Μην φανεί καλύτερα, άσε» σχολιάζει ενοχλημένος ο Γιώργος Κατσαούνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...