Survivor Spoiler 13/3: Η στιγμή που ο Πάνος Καλλίδης ανακοινώνει την αποχώρησή του

«Τέλος» το Survivor για τον Πάνο Καλλίδη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο τραγουδιστής δεν άντεξε άλλο την πίεση και τις συνεχείς «επιθέσεις» από κάποιους συμπαίκτες του και έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Πάνος Καλλίδης είχε ζητήσει δύο φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει όμως η τρίτη ήταν και η τελευταία και έτσι στο επεισόδιο της Κυριακής (14/3) θα τον δούμε για τελευταία φορά.

Αυτό φαίνεται και από το trailer του αυριανού επεισοδίου όπου ο παίκτης της μπλε ομάδας, ανακοινώνει την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Επίσης, στο trailer βλέπουμε και τον Τριαντάφυλλο να είναι σε άσχημη κατάσταση μετά τις τελευταίες κατηγορίες από κάποιους συμπαίκτες του περί δωροδοκίας.

«Τις τελευταίες μέρες είμαι τελείως μόνος και μιλάω μόνο στον εαυτό μου, στη θάλασσα και στις πέτρες, δεν μου μιλάνε σχεδόν όλοι, είμαι μόνος μου εδώ στη ζούγκλα εδώ στη θάλασσα. Ξέρουν εκεί έξω όλοι ότι δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα παίξω ηθοποιηλίκι. Πραγματικά έβαλα στοίχημα με τη γυναίκα μου… Θα το παλέψω και άλλο. Ο κόσμος είναι μαζί μου απλά», ακούγεται να λέει με δάκρυα στα μάτια ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το trailer:

newsbomb.gr/me



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...