Tο «ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ» στο Σύγχρονο Θέατρο

Tο «ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ» στο Σύγχρονο Θέατρο

Tο«ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥ

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

 

Ο Αντώνης Λουδάρος δεν είναι μόνον ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Τώρα είναι έτοιμος να μας εκπλήξει και με την σκηνοθετική του μαεστρία. Η μουσικο- θεατρική παράσταση «ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ» που έγραψε η Σαλίνας Γαβαλά παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Το θεατρικό κείμενο ενώνεται με γνωστά ελληνικά τραγούδια λειτουργώντας ως συνδετικός ιστός για την προσέγγιση των δύο εαυτών στον χρόνο. Μια συνάντηση με δύο πτυχές της ζωής μας, που μας βοηθά να συμφιλιωθούμε με τον χρόνο και να αγαπήσουμε πάλι τα όνειρα μας.

«Με πρόσχημα μια μετακόμιση, η ηρωίδα ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια και την εφηβεία και επιχειρεί μια εσωτερική αναζήτηση συνομιλώντας με τον μελλοντικό της εαυτό. Ένας ατομικός διάλογος για την ταυτότητα και τα θέλω μας, μέσα από τον καθρέφτη μιας άλλης ηλικίας, μιας άλλης εμπειρίας, ένα ταξίδι στο παρόν και το μέλλον.», εξηγεί ο Αντώνης Λουδάρος.

Η Σαλίνα Γαβαλά υποδύεται τη ηρωίδα και η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα ερμηνεύει τον άλλο εαυτό που της ανοίγει τον δρόμο για την αυτογνωσία. Η παράσταση παρουσιάζεται με τρείς μουσικούς επί σκηνής.

 

«ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ»

της Σαλίνας Γαβαλά
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος

Σκηνογράφος: Στέβη Λύτρα
Σχεδιασμός φωτισμού: Μίλτος Λυσίκατος

Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Χωριανόπουλος

Ενδυματολογική επιμέλεια: Νάσος Λουϊζος

Βοηθός σκηνοθέτη: Γωγώ Μαρινάκου

 

Παίζουν και τραγουδούν: Ελπίδα, Σαλίνα Γαβαλά

Φιλική συμμετοχή Δημήτρης  Ίσαρης

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιώργος Τσολάκος: πιάνο
Αχιλλέας Διαμαντής: κιθάρα
Μιχάλης Κεχαγιάς: μπάσο, κρουστά

 

 

Βιογραφικό σημείωμα συγγραφέα

Η Σαλίνα Γαβαλά γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και τώρα ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης και υποκριτική για τον κινηματογράφο στην Αμερική στο NYFA (Los Angeles). Οι σπουδές της περιλαμβάνουν επίσης χορό (κλασσικό μπαλέτο) και μουσική (πιάνο).

Έχει δουλέψει σε θεατρικές παραστάσεις και musical, καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές. .Επίσης έχει διδάξει θέατρο σε σχολεία στην Κύπρο

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με τους: Γιάννη Κότσιρα, Στέφανο Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλο, Χρήστο Δάντη, Ευριδίκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, C–real, Δημήτρη Κοργιαλά, Γιώργο Καραδήμο, Sunny Μπαλτζή, Νίκο Αντύπα κ.α.

 

sdfdf

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/323057-To-ONEIRA-GLYKA-sto-Sygchrono-THeatro ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...