Tροχαίο δυστύχημα στο Ξηροπήγαδο με θύμα μητέρα τριών παιδιών.

Nεώτερη  ενημέρωση

10:30 H άτυχη γυναίκα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο στο ύψος του φαρμακείου στο κέντρο υγείας.Ο οδηγός του αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να αποφύγει τη γυναίκα φρενάρισε χωρίς όμως να μπορεί να αποφύγει το μοιραίο.

8:54 .Το τραγικό δυστύχημα συνέβη νωρίς το πρωί (γύρω στις 7) κοντά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όταν η άτυχη 44 χρονη γυναίκα και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών (υπάλληλος της δημ.αστυνομίας) παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο χτυπώντας στο παρ-μπριζ  με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.Δεν έχει διευκρινιστεί για την ώρα αν η γυναίκα προσπάθησε κάθετα να διασχίσει το δρόμο και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ή βάδιζε στην άκρη του δρόμου….

Προανάκριση για το συμβάν και τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το τμήμα τροχαίας Ναυπάκτου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. με αφορμη το θλιβερο γεγονος να επισημανω την εγκαταληψη ορισμενων περοχων της πολης απο εργα κοινης οφελειας! χρειαζοντε πεζοδρομια και προς ξηροπηγαδο δαφνη και προς γηπεδο παλαιοπαναγια και στην θρμου προς εργατικες,ομως εδω συμβαινει το εξης, την τελευταια 15ετια οι αξιοτιμοι κυριοι δημαρχοι που περασανε δεν καταλαβανε οτι ναυπακτος δεν ειναι μονο η κεντρικη πλατεια και το κεντρο ασχοληθηκαν ολοι με τον καλοπισμο της πλατειας και των κεντρικων δρομων! ανθρωποι χωρις οραμα διορατικοτητα και πνευματικη διαυγεια το μονο που κανανε κανανε λιφθινκ στις πλατειες ασχολονταν με ποδηλατοδρομους λες και αν φτιαχνανε τον ποδηλατοδρομο προς τις εργατικες παραδειγμα θα ηταν ασχημα ισα ισα θα αξιοποιουνταν και μια ακομα περιοχη! βεβαιως δεν φταινε μονο οι δημαρχοι υπαρχουν και οι δημοτικοι συμβουλοι οι οποιοι δυστυχως ολα αυτα τα χρονια εκ των πραγματων εχουν αποδειχτει ανοικανοι και κατωτεροι των περιστασεων! να μην παραλειψω να θυμησω στο σημερινο δημαρχο οτι αντι να πληρωνει ο δημος χιλιαδες ευρω σε τυχαρπαστους καθοδηγουμενους και αμφιβολου αξιας μελετητες για κυκλοφοριακες μελετες καλο θα ηταν να ασχοληθει με την παλαιοπαναγια, το γηπεδο, τις εργατικες στην οδο θερμου, το ξηροπηγαδο, τη δαφνη και αλλες περιοχες που οπως και να το κανουμε ειναι ναυπακτος και ας μην το βλεπουν μεχρι σημερα οι κοντοφθαλμοι πολιτικαντηδες δημαρχοι και λοιποι συγγενεις!!!!! και σαν επιλογο ολων των παραπανω κανω και μια προταση στις δημοτικες εκλογες που ερχοντε να στηριξουμε αυτον το συνδιασμο και αν δεν υπαρχει να τον φτιαξουμε που θα δει τη ναυπακτο περα απο την κεντρικη πλατεια και το λιμανι, που θα δει και θα αφουγκραστει τα προβληματα καθε γειτονιας! κυρια “μαρια” αυτο ειναι κατι παραπανω απο πολιτισμος δεν νομιζετε? μπορειτε να το κανετε? απο τα πεπραγμενα σας μεχρι σημερα φανταζομε πως οχι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...