T.Λουκόπουλος:Έχουμε το χρίσμα της Ναυπακτίας. (Βίντεο-Φωτο).


Εγκαίνια του γραφείου της παράταξης  ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Κάπως έτσι ολοκλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική πρωτοβουλία Τ.Λουκόπουλος τον σύντομο χαιρετισμό προς τους φίλους της παράταξης που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων της στην κεντρική πλατεία Φαρμάκη.

Ο κ.Λουκόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που βιώνει ο δήμος λόγω του υπερσυγκεντρωτισμού αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που περνά ο τόπος.

Οι δημότες είπε δεν είναι υπερβολικοί στις απαιτήσεις τους.Χρειάζονται έξυπνες και οικονομικές λύσεις της καθημερινότητάς τους.Αν κληθούμε συμπλήρωσε ο κ.Λουκόπουλος να διοικήσουμε  το δήμο,δεν θα απογοητεύσουμε όσους μας επιλέξουν.Η ενωτική πρωτοβουλία είναι ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση.Έχουμε το πλεονέκτημα του καινούργιου.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Λουκόπουλος,ανέφερε:Eίμαστε πολυσυλλεκτική ομάδα,δεν είμαστε κομματική παράταξη και αυτό είναι το πλεονέκτημά μας.Είμαστε μια ομάδα χωρίς βαρωνείες και προσυμφωνημένα ανταλλάγματα.

Τέλος στα σενάρια της κομματικής χρισματολογίας

Έχουμε πάρει το χρίσμα της Ναυπακτίας της καρδιάς μας την οποία θα μεγαλώσουμε κατέληξε ο κ.Λουκόπουλος,βάζοντας τέλος έτσι με αυτόν τον τρόπο στα σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν τον ίδιο και την παράταξή του να λαμβάνουν κομματικό  χρίσμα.

 

 

DSC_0087.jpgDSC_0095.jpgDSC_0112.jpgDSC_0117.jpgDSC_0118.jpgDSC_0123.jpgDSC_0124.jpg

DSC_0005-001.JPGDSC_0003-002.JPGDSC_0006-001.JPGDSC_0009-002.JPGDSC_0015-001.JPGDSC_0016-001.JPGDSC_0019-001.JPGDSC_0024-001.JPGDSC_0025-001.JPGDSC_0026-001.JPGDSC_0033-001.JPGDSC_0045-001.JPGDSC_0047-001.JPGDSC_0049-001.JPGDSC_0050-001.JPGDSC_0067-001.JPG



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

82 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τακη μου εχεις το χρισμα του Συριζα οχι της Ναυπακτιας. Μην μπερδευεσε. Και μην συνεχιζεις να μας δουλευεις. Σε πηραμε χαμπαρι. Αντε για βρουβες.

  2. προσεξαμε οτι ο Κοτρωνιας με τον Φραγκο ηταν λιγο σκεπτικοι. Μηπως καταλαβαν οτι ερχεται καταιγιδα που θα τους σαρωσει;
    παιδια οποιος βιαζετε σκονταφτει ελεγε η γιαγια μου!
    σοφη παροιμια.

  3. δεν μας κανατε καθολου εντυπωση με τα εγκαινια που εισαστε τρεις καιο κουκος. το περιμεναμε.
    ειδαμε λυπημενες φατσουλες. Κριμα!!!

  4. Τακη μου για πιο καινουργιο μιλας; Εννοεις τα 72 σου χρονια; Τοσον καιρο που ησουνα; Μην το συνεχιζεις θα ξεφτιλιστεις!

  5. Με τετοια κινητοποιησει αγαπητε και μονο που παραδεχεσε οτι ηταν 150 ατομα αστο να παει καλυτερα!
    Τον Τακη τον πηρατε στο λαιμο σας.

  6. Καλα ρε Τακη τι λες; Εισαστε ομαδα χωρις βαρωνειες και προσυμφωνημενα ανταλαγματα; Οι φωτογραφιες τα λενε ολα. Τουλαχιστον μην τους δημοςιοποιεις γιατι εκτειθεσε ανεπανορθωτα!

  7. Και μονο μου αναφερετε φιλε μου ο λουκοπουλος σε προσυμφωνημενα ανταλαγματα το πιασαμε το υπονοουμενο.
    Τακη μου τωρα αρχιζουν τα οργανα για εσενα. Δεν ηξερες δεν ρωταγες!

  8. Νίκη από την πρώτη Κυριακή, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων …με όσα γίνονται ανάμεσα στις δυο Κυριακές! Ο Τάκης θα νικήσει,και η Ναυπακτία θα βγει σίγουρα πολύ κερδισμένη από αυτό!

  9. Πλεονεκτημα καινουργιου λεει οτι εχει ο φιλος μου ο Τακης.
    Και εγω ο εικοσαχρονος τι του φταιω;
    Με ρωταει αν μπορω να εχω δημαρχο παππου;

  10. ειμαι ενας νεος ανθρωπος. Το 80% των παρευρισομενων ειναι συνταξιουχοι.
    Τι οραμα μπορουν να δωσουν στους νεους του τοπου μας;

  11. Πολλα βαριδια φορτωθηκες Τακη.
    Εχεις μυαλο σκεψου καλυτερα τα πραγματα και μην σου φουσκωνουν τα μυαλα οι κολακες!

  12. Ειμαστε μια ομαδα νεων 18-25. Δεν μας εκφραζεις καθολου. Αντιθετως βλεποντας τις φωτογραφιες αυτες μας ερχεται ………….μπλιαχ!

  13. Είπαμε, το ότι Τάκης είναι καλός άνθρωπος δε συνεπάγεται ότι έχει προοπτικές για δήμαρχος. Και αυτό γιατί ασφαλώς δεν αποτελεί από μόνος του πολιτική φυσιογνωμία αλλά πρέπει να βασιστεί στους συνεργάτες του. Όμως αυτοί που τον πλαισιώνουν είναι είτε δοκιμασμένες και εκλογικά πλήρως αποτυχημένες λύσεις, είτε προσωπικότητες εξαιρετικά αντιπαθείς.
    Μέχρι σήμερα λοιπόν οι συνεργάτες του ΟΛΟΙ μαζί δε ξεπερνούσαν το 8-9%.

    Οπότε, που πας ρε Τάκη και είσαι και μαθηματικός;

    υ.γ. Η παράταξη ολοφάνερα κεντροαριστερίζει εως αριστερίζει. Αυτό όμως δεν αποτελεί -ιδιαίτερα στις μέρες μας- σημείο αναφοράς. Στη Ναύπακτο όμως;

  14. 23.22 ……. 68 είναι ο Τάκης (3 μεγαλύτερος από τον Μπουλέ). Σε “νοοτροπία” πρεσβεύει το καινούριο, όχι σε ηλικία. Η κοινωνία είναι γεμάτη με γερασμένα νιάτα….αλλα και με νεανικά,ονειροπόλα και τίμια “γερόντια” ,όπως ο Τάκης. Εξάλλου και στα ψηφοδέλτια …αλλά και στις τράπεζες ιδεών της ενωτικής πρωτοβουλίας συμμετέχουν δεκάδες νέοι (σε σώμα και πνεύμα) .

  15. Αντε παλι με τον φανατισμενο ανωνυμο και τα φοβερα επιχειρηματα του.Φιλε ανεξαρτητου παραταξης ντροπιαζεις την ενοια του ψηφορου.

  16. φιλε ανωνυμε του 23:52 συμφωνω μαζι σου. Η παραταξη του Τακη ειναι αριστερη θα μας τρελανουνε; Δεν θα παρουμε σιτεμενα αγορακια μου. Θα ψωνισουμε αλλου.
    Οι Ναυπακτιοι δεν ειναι αριστεροι πατε αλλου.

  17. Η Ναυπακτος ειναι ωραια και αξιζει και ωραιο Δημαρχο. Ωραιο σε ολα του.
    Η Ναυπακτος θελει ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ.
    Τον δοκιμασαμε και τελικα τον θελουμε παλι γιατι αν δεν δεις τα χειροτερα δεν εκτιμας τα καλυτερα!

  18. Ανωνυμε του 23:52 συμφωνω οχι μονο αποτυχημενοι και αντιπαθεις αλλα και επικυνδυνοι για την Δημοσια Υγεια οι ανθρωποι αυτοι!!

  19. xaxaxaxaxxaxa exoyn xrisma ta mparmpadia ? opoios tha toys to dwsei tha kseftilistei!!! aytes oi fatses einai gnwstes antipatheis kai apotyximenes!!!wpws kai polles alles. toso poly toys meiwthikan oi syntakseis apo tis proigoymenes thiteies kai psaxnoyn extradakia????? taki kseftilistikes!!!!!

  20. Kρίμα!! τον πήραν στο λαιμό τους τον άνθρωπο. Όλοι αυτοί που τον πλαισιώνουν είναι οι πλέον αποτυχημένοι , τραμπούκοι της πολιτικής , και αντιπαθέστατοι!!!!! Να το θυμάστε, αν εκλεγεί αυτή η παράταξη , θα πλακωθούν μεταξύ τους και το γιατί το καταλαβαίνετε όλοι σας. Κρίμα και για το Δήμο να πέσει σε τέτοια χέρια. Όποια άλλη παράταξη εκλεγεί θα είναι καλύτερη από την Ενωτική πρωτοβουλία.

  21. Ανάλυση πορείας στελεχών Λουκόπουλου.
    Τάκης Λουκόπουλος:Μέχρι να αποφασίσει να κατέβει για Δήμαρχος ήταν άφαντος απο τα κοινά.Ούτε θέση δεν είχε πάρει στα μεγαλύτερα ζητήματα της πόλης πχ πεζόδρομοι, Τει, Χυτα κτλ κτλ.ΑΦΑΝΤΟΣ τόσα χρόνια και ξαφνικά μας έρχεται σαν σωτήρας.
    Κοτσανάς: Πριν λίγα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αντιρρίου επιτέθηκε να χτυπήσει τον αείμνηστο Κολοβό που έλεγε πως το καινούργιο κτήριο του τότε Δημαρχείου ίσως κάποια στιγμή φιλοξενήσει και κάποιο ΤΕΙ σε αντίθεση με τον Κοτσανά που έλεγε πως όλα αυτά τα κάνει για φάει τα λεφτά του Αντιρρίου. Μετά πήγε μια βόλτα από τον Κονίδα(που είχε αέρα να εκλεγει) και τώρα στον Τάκη. Γυρολόγος…
    Κοτρωνιάς: Συνταξιούχος Στρατιωτικός ορμώμενος από τα ορεινά. Από κολλητός του Θάνου Μωραίτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στον χρισμένο από την Νέα Δημοκρατία Παπαθανάση και τώρα στο χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου γέρνει η παλάντζα και όπου υπάρχει προοπτική εξουσίας. Ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια όσες φορές έχει πάρει το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ποτέ δεν έχει πει μια πρόταση με ουσία και να βγάζει νόημα. ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορά.
    Δούρος:Για γέλια….Υποψήφιος σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από Δημοτικό Συμβούλιο σε Βουλευτής και από εκεί υποψήφιος στον Σύλλογο για την προστασία της σκοντέρας. Συνολικά οι υποψηφιότητες του πρέπει να ξεπερνούν τις 20 φορές και σε καμία δεν κατάφερε να εκλεγεί. Μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο. Από ταμίας του ΚΚΕ στο Συνασπισμό και τώρα συνεργάτης με τον κομματικό μηχανισμό του Μωραιτη και τον Μπάμπη το Καρύδα του βρώμικου ΠΑΣΟΚ προκειμένου μια φορά να καταφέρει να εκλεγεί.
    Καρακώστας: Ο γραφικός τιμητής των πάντων. Από το ΚΚΕ στην Ανταρσια μετά στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στη θολούρα για να καταφέρει να πάρει το Δήμο και να το έχει σαν προίκα για να κατέβει για βουλευτής.Γραφικός και ελάχιστος.Έβαλε το θείο του τον Τάκη να κατέβει για Δήμαρχος για να κάνει κουμάντο αυτός από πίσω.
    Γιάννης Ράπτης: Συμμετέχει στα κοινά από την εποχή Πανταζή.Με όσους συνεργάστηκε έχασαν και όλοι τον κατηγορούσαν στο τέλος ότι αυτός τους πούλησε. Παλιά με το Πασοκ, μετά στην θολούρα της κεντροδεξιάς και τώρα αριστερός. Α και να ξέρετε πως δεν θα κατέβει ούτε υποψήφιος δημοτικός συμβουλος.Και πολλά άλλα που δεν λέγονται αλλά τα γνωρίζουν πολύ καλά όσοι είναι χρόνια Ναυπάκτιοι.
    Και θα κλείσω με την ατάκα του Τάκη Λουκόπουλου…
    “Έχουμε το πλεονέκτημα του καινούργιου.”
    Μπλιαχχχχχχ

    Υ.Γ. Για τους υπόλοιπους ανάλυση στην Συνέχεια.

    • βασιλη που ησουν τοσο καιρο κρυμμενος? τετοιο μυαλο ,τετοια πεννα να παει χαμενη ! μπρος για ”δημαρχος” ! εσενα ναξερα ποιος θα σε κρινει…..

  22. Οξω ρε…
    Σαμαντας Ραπτης Κοτσανας Κοτρωνιας Καρακώστας Δουρος Φράγκος κατι εφοριακοί
    Ποιά ανανέωση ρε?
    Αντε τραβάτε σπίτια σας, σας συχαθήκαμε

  23. Μια παρατήρηση: ο Τάκης είπε ότι η Ναύπακτος χρειάζεται 2 πραγματάκια: φτηνές λύσεις σε απλά προβλήματα και να μην είναι ο Δήμος εχθρός του πολίτη. Λάθος!

    Αυτά είναι για χωριό. Και η Ναύπακτος δεν είναι χωριό!

    Θέλουμε μαρίνα, τουρισμό, πεζόδρομους, σχολεία και άλλα απαραίτητα για να έχουμε δουλειά σε μια ζωντανή πόλη! Θέλουμε να γίνει η ορεινή Ναυπακτία προορισμός, αλλιώς θα μεταναστεύσουμε και οι υπόλοιποι!

    Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για μια παράταξη συνταξιούχων. Πως να τα καταλάβουν αυτά τέτοια γερασμένα μυαλά;

  24. Βρε για ποιους συνταξιούχους μιλάτε;
    Βρείτε σε άλλη παράταξη Καλογερή, Σταθάτο, Γκέα Υφαντή, Τσούμα, Πλούμη, Φράγκο, και ελάτε να τα πούμε.
    Εκτίθεστε μ ε τον πανικό που βγάζει η χολή σας…

  25. Βρε για ποιους συνταξιούχους μιλάτε;
    Βρείτε σε άλλη παράταξη Καλογερή, Σταθάτο, Γκέκα, Υφαντή, Τσούμα, Πλούμη, Φράγκο, και ελάτε να τα πούμε.
    Εκτίθεστε μ ε τον πανικό που βγάζει η χολή σας…

  26. Βρε για ποιους συνταξιούχους μιλάτε;
    Βρείτε σε άλλη παράταξη Καλογερή, Σταθάτο, Γκέκα, Υφαντή, Τσούμα, Πλούμη, Φράγκο, και ελάτε να τα πούμε.
    Εκτίθεστε μ ε τον πανικό που βγάζει η χολή σας…

  27. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΑΜΑΝΤΑ, ΡΑΠΤΗ, ΚΟΤΣΑΝΑ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ΔΟΥΡΟ, ΦΡΑΓΚΟ;
    ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΣΜΠΟΥΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙΣ;
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  28. Είστε 3,4 άτομα που χωρίς επιχειρήματα μιλάτε εναντίον του Τάκη. Ο Τάκης είτε το θέλετε είτε όχι θα γίνει δήμαρχος,και μάλιστα θα είναι ο καλύτερος που πέρασε ποτέ από τη Ναύπακτο.

  29. ΒΑΣΙΛΗ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ. Η ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΣΥ Η ΕΙΣΑΙ …ΧΟΝΤΡΟΣ!!!

  30. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑ ολοι οι κολοτουμπες της τοπικης πολιτικης μαζεμενοι σε εναν χωρο μαλιστα μπραβο κυριε λουκοπουλε να ειστε σιγουρος οτι θα πατε καλα με ολους αυτους διπλα σας κοτσανας κοτρωνιας και λοιποι οι φωτογραφιες αυτες απο μονες τους δειχνουν γιατι οι συμπολιτες μας θα ξαναεκλεξουν το μπουλε δημαρχο

  31. Δεν παμε να πνιγουμε καλυτερα που θα ψηφισουμε λουκοπουλο.
    Με τιποτα ομως.
    Μας χαλανε πολυ οι γυρω του.
    Κριμα για αυτον.
    Πρεπει να καταλαβει οτι του κανουν ζημια.

  32. Αχ αγαπητοί μου Ναυπάκτιοι… Σας δέρνει τέτοια χαζομάρα στο μυαλό που μόλις δείτε κάτι καινούριο να γίνεται στην πόλη μας αρχίζετε τα σχόλια “ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.” ή και “Μακρια απο το ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΙ;”.
    Ακούστε κάτι λοιπόν από κάποιον νεότερο από σας, λογικά. Μην φοβάστε το άγνωστο γιατί αυτή την στιγμή χάνω τις ευκαιρίες μου για ένα καλύτερο αύριο από τα δικά σας τα γνωστά. Το ρίσκο δεν είναι κακό πράγμα ανεγκέφαλοι ανώνυμοι. Με τα δικά σας τα γνωστά και τα σίγουρα, τα ακίνδυνα, τώρα τρώμε σκατά με το κουτάλι. Ξυπνήστε επιτέλους και δείτε κάτι αντικειμενικά και ήρεμα για μια φορά στην ζωή σας.

  33. οτακης με ολους αυτους διπλα του ειναι τελειωμενος πριν ξεκινησει. πρεπει να κατσει να σκεφτει πολυ σοβαρα τι παει να κανει. και λεφτα θα χασει και ο ιδιος θα εκτεθει……!

  34. Τι γίνεται ρε παιδιά, όλο τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά;
    Όλες οι παρατάξεις βάζουν αυτά τα 10-15 πρωτοκλασσάτα στελέχη που εκλέγονται εν τέλει σε βάρος νεότερων που δεν έχουν δικτυωθεί;
    Το ίδιο σε όλες τις παρατάξεις. Και σε Μπουλέ και σε Παπαθανάση (να δούμε και το Γούλα τι θα βγάλει τελικά)… Κανένας δεν εξαιρείται…
    Απ ‘τη μια τους κατηγορούμε για το ήθος τους, την πορεία τους, τις συμπεριφορές τους και απ’ την άλλη όλοι τους βάζουμε στα ψηφοδέλτια για να τσιμπίσουμε ψηφαλάκια. Εν τέλει οι νέοι που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια είναι διακοσμητικοί και αποτελούν τους κράχτες για να παρουσιαστεί ανανεωμένη μια παράταξη και με ήθος, ενώ στην πραγματικότητα εκλέγονται τελικά οι επαγγελματίες του είδους…
    Μακάρι να βάλουμε μυαλό….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...