Tinder: 24χρονος στραγγάλισε και μαχαίρωσε 25χρονη σε ραντεβού

Tinder: 24χρονος στραγγάλισε και μαχαίρωσε 25χρονη σε ραντεβού
Tinder: 24χρονος στραγγάλισε και μαχαίρωσε 25χρονη σε ραντεβού


25/05/2020 – 08:58

Ένας άνδρας από την Γιούτα των ΗΠΑ, κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της γυναίκας που συνάντησε μέσω της εφαρμογής ραντεβού, Tinder. Ο 24χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 25χρονη και μετά κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ethan Hunsaker κάλεσε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα το 911 και είπε ότι σκότωσε την γυναίκα με την οποία είχε βγει ραντεβού.

Οι δύο γνωρίστηκαν μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής ραντεβού. Δύο αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τη γυναίκα με “πολλαπλά μαχαιρώματα στο κορμί της”. Ο δράστης προσπάθησε να στραγγαλίσει την 25χρονη για αρκετά λεπτά και επειδή εκείνη αντιστάθηκε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και την σκότωσε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με το ABC News “υπάρχουν σημάδια στα χέρια του δράστη, τον λαιμό και τους ώμους που δείχνουν ότι υπήρξε αντίσταση από την γυναίκα, η οποία πάλεψε για τη ζωή της”.

Η εφημερίδα Deseret News, αναφέρει ότι ο Hunsaker είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε το άτομο που μόλις είχε σκοτώσει και ότι γνωρίστηκαν μέσω του Tinder. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι ο δράστης τους έλεγε να τον πυροβολήσουν.

Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας διερευνάται.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...