To επόμενο βήμα για τον τελικό η Σίτι

To επόμενο βήμα για τον τελικό η Σίτι

Με επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τρίτης τα προγνωστικά του webfreebets.com.  Από το οποίο προφανώς και ξεχωρίζει η τιτανομαχία Σίτι-Παρί με έπαθλο μια θέση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον οποίο η Παρί έχει ήδη καταγράψει μια συμμετοχή, ενώ για την Σίτι θα είναι η πρώτη φορά. Και η κατάσταση των δύο ομάδων σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δείχνουν ότι οι Άγγλοι θα είναι αυτοί που θα συνεχίσουν. Όπως και να έχει προβλέπεται ένας συναρπαστικός αγώνας με πλούσιο θέαμα.

Δείτε εδώ όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το euro 2021 στοιχημα, με αναλύσεις και προγνωστικά για τους Νικητές Ομίλων, πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και νικήτρια ομάδα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας με την Κρίσταλ Πάλας χρειαζόταν έξι βαθμούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ήθελε να τους κάνεις τρεις. Και τα κατάφερε με τρόπο που κανείς δεν θα θυμάται. Κέρδισε μεν με 2-0, αλλά ο αγώνας ήταν υποτονικός σε βαθμό ύπνου, καθώς προφανώς το μυαλό όλων στη Σίτι είναι στο σημερινό αγώνα και στην μεγάλη ευκαιρία που έχουν να συμμετάσχουν σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. 

Και τώρα Παρί. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να πρέπει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Στην έδρα της. Λογικά αυτό θα της δώσει την ευκαιρία να διαχειριστεί τον αγώνα και να τον πάει στην τακτική και εκεί που θεωρεί ότι βρίσκονται τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα έναντι της μεγάλης αντιπάλου της. Μπορεί ως ομάδα να μην έχει εμπειρία τέτοιων αγώνων, έχει όμως ο προπονητής της και έχει φτιάξει το σύνολό του για να μπορεί να τα διαχειρίζεται. Πλήρης.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει δύο γκολ σε κάθε αγώνα της μετά τους ομίλους. . 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η περσινή φιναλίστ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα παιχνίδια της που έδωσε στο Παρίσι στα νοκ-άουτ της τρέχουσας σεζόν. 1-1 με την Μπαρτσελόνα και 0-1 με την Μπάγερν. Με τη διαφορά ότι ήταν επαναληπτικοί αγώνες και εκτός έδρας είχε πάρει σκορ ασφαλείας. Τώρα είναι η ίδια που πρέπει να ανατρέψει αποτέλεσμα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα συμπεριφερθεί. Και κυρίως πως θα καταφέρει να περιορίσει τα πολλά αμυντικά λάθη που κάνει σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Λάθη που δεν της επέτρεψαν να πάρει μια άνετη νίκη απέναντι στην Λανς, καθώς δύο λεπτά μετά το 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και την άγχωσαν σε πολλές περιπτώσεις μέχρι το τελικό σφύριγμα. Παραμένει στη δεύτερη θέση και πλέον εύχεται μόνο σε στραβοπάτημα της Λιλ. Όσο για σήμερα; Λογικά θα καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Ίσως και τα δύο που αρχικά της χρειάζονται. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να κρατήσει με τη σειρά της το μηδέν. Χωρίς τον τιμωρημένο χαφ Γκέιγ και με τον Μ’Μπαπέ να μην είναι έτοιμος στο 100% ταξιδεύει στο Νησί.     

Στατιστικά Στοιχήματος: G/G οι τελευταίοι τέσσερις εκτός έδρας αγώνες της για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε τρεις από τους οποίους σημείωσε 3 ή περισσότερα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Επίθεση από την αρχή αναμένεται να κάνει η Παρί καθώς χρειάζεται δύο γκολ για να μπορεί να έχει ελπίδες. Έστω ένα από αυτά μπορεί να το πετύχει. Το πιο πιθανό βέβαια είναι ότι δεν θα καταφέρει να μην δεχτεί γκολ.

Επιλογή μας το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.83

ΛΟΥΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΟΥΤΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       

Υποδέχτηκε την επίσης βαθμολογικά αδιάφορη Μίντλεσμπρο και της παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Προηγήθηκε στο 19’ δέχτηκε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα και στη συνέχεια ανέλαβε αυτή τα ηνία του αγώνα ξανά, αλλά χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα. Έφτασε κοντά χάνοντας ένα πέναλτι και γενικά ήταν καλύτερη, αλλα΄δεν προσπάθησε και ιδιαίτερα για να πάρει το ματς.

Το γεγονός ότι από νωρίς κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και να διώξει το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών μπορεί να κριθεί ως επιτυχία για την Λούτον. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι παρουσιάζεται αδιάφορη στα παιχνίδια της. Αν και από καιρό σωσμένη παραμένεις αήττητη για πέντε αγώνες και απέναντι σε ομάδες που χρειαζόταν βαθμούς. Δεν θα αγωνιστούν ο αμυντικός Λόκιερ, ο μέσος Ινς και ο επιθετικός Χίλτον.     

Στατιστικά Στοιχήματος:  G/G οι τρεις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.  

ΡΟΔΕΡΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήθελε την νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση της με την Μπλάκμπερν, αλλά τελικά και ο βαθμός της ισοπαλίας την κρατά ζωντανή στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Βρέθηκε σχετικά νωρίς – στο 17ο λεπτό – να είναι πίσω στο σκορ και αν και ανέλαβε αμέσως την πρωτοβουλία ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε να ανταποδώσει το γκολ. Τελικά στο 86’ λυτρώθηκε και μπορεί ακόμη να μάχεται.    

Ο πρώτος βαθμός μετά από πέντε αγώνες μπορεί να μην την έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά την έφερε σε απόσταση τριών βαθμών από την Ντέρμπι Κάουντι. Και μέχρι το τέλος έχει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Τη σημερινή και την Σαββατιάτικη στην Ουαλία με την Κάρντιφ. Δύσκολη η αποστολή της όπως και να έχει. Χωρίς τον αμυντικό ΜακΝτόναλντ η αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος: Under 2.5 οι τέσσερις από τους τελευταίες πέντε αγώνες για το πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το θέμα δεν είναι φυσικά αν θέλει η Ρόδεραμ, αλλά αν μπορεί. Ναι μεν έχει το κίνητρο, αλλά η Λούτον δεν χαρίζει βαθμούς σε κανέναν. Και σίγουρα δεν πρόκειται να αρχίσει να το κάνει σήμερα. Από ένα γκολ πάντως μπορούν να το πετύχουν.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.66

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις στοιχηματικές με mobile apps όπως pamestoixima app γιανόμιμο στοίχημα μέσω κινητού και tablet.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...