To σήκωσαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

To σήκωσαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 14/02/2016 – 18:54

paok

Κατέκτησαν το Κύπελλο χάντμπολ γυναικών

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο στον μεγάλο τελικό που έγινε στην Μίκρα επικρατώντας της Νέας Ιωνίας με 32-31.

Ο δικέφαλος έφτασε τα δύο κύπελλα στην ιστορία του μετά από αυτό του 2014 φτάνοντας στη νίκη επί της περσινής νικήτριας Νέας Ιωνίας μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι. Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα της Γρηγορίας Γκιόλια η Τζέριτς που απέκρουσε πέναλτι στο τέλος του αγώνα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και με πρωταγωνίστρια της Νούλα έφτασαν στο 4-1 στα πρώτα πέντε λεπτά. Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν τη διαφορά μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά. Μάλιστα η Νέα Ιωνία προηγήθηκε για πρώτη φορά με 7-8.

Η ομάδα της Αθήνας έφτασε στο +2 (10-12) αλλά με τρία προσωπικά τέρματα της Τσαουσίδου ο «δικέφαλος» προηγήθηκε και πάλι με 13-12 φτάνοντας μέχρι το 16-13 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ανεβάσμενος στο δεύτερο ημίχρονο για το 18-13 δείχνοντας αποφασισμένες για τον τίτλο. Πάλι όμως η Νέα Ιωνία αντέδρασε και ισοφάρισε σε 23-23 στο 49ο λεπτό. Μάλιστα οι φιλοξενούμενες πέρασαν μπροστά με 27-26 δέκα περίπου λεπτά πριν τη λήξη και τότε ξεκίνησε το θρίλερ.

Η Μούρνου έβαλε πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ με 29-28, ενώ η Μάστακα έκανε το 32-30, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της. Η Νέα Ιωνία μείωσε σε 32-31 με την Τσάκαλου να αστοχεί σε πέναλτι λίγο πριν το τέλος και να στερεί από την ομάδα της την ευκαιρία της ισοφάρισης.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...