Twitter: Ξεπέρασαν το μισό δισ. οι χρήστες

Twitter: Ξεπέρασαν το μισό δισ. οι χρήστες
Η κοινωνική δημοφιλής δικτύωση ξεπέρασε το μισό δισεκατομμύριο χρηστών, σύμφωνα με μια μελέτη που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η γαλλική εταιρεία Semiocast.

Από αυτούς οι 140 εκατομμύρια λογαριασμοί βρίσκονται στις ΗΠΑ ενώ στη Βραζιλία καταγράφηκε αύξηση των χρηστών κατά 23% από την αρχή του 2012.

Στην πρώτη θέση βρίσκονται με διαφορά οι ΗΠΑ, με 141,8 εκατομμύρια χρήστες στις 30 Ιουνύου 2012 οι ΗΠΑ, δεύτερη κατατάσσεται η Βραζιλία με 41,2 εκατομμύρια χρήστες και ακολουθεί η Ιαπωνία με 35 εκ.Η Ιαπωνία διατηρεί πάντως την δεύτερη θέση όσον αφορά τον αριθμό των μηνυμάτων, με 10,6%, πίσω από τους Αμερικανούς που έχουν δημοσιεύσει το ένα τέταρτο (25,8%) από αυτά. Για αυτό το λόγο τα ιαπωνικά είναι η δεύτερη γλώσσα  που χρησιμοποιείται περισσότερο στο Twitter μετά τα αγγλικά.

Ραγδαία αυξάνεται και η χρήση της αραβικής γλώσσας. Είναι η έκτη που χρησιμοποιείται πιο συχνά στο Twitter, ενώ το Ριάντ πέρασε στη 10η θέση των πιο “δραστήριων πόλεων”. Ο αριθμός των χρηστών στη Σαουδική Αραβία αυξήθηκε κατά 93% μέσα σε έξι μήνες, φτάνοντας τα 2,9 εκατομμύρια.

Η πόλη πάντως από την οποία έχει σταλεί ο μεγαλύτερος αριθμός μηνυμάτων είναι Τζακάρτα. Από εκεί έχει σταλεί το 2,4% του συνόλου των μηνυμάτων, ενώ ακολουθεί το Τόκιο και το Λονδίνο, με 2% των μηνυμάτων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...