WATT+VOLT: Με το Πρόγραμμά «zerO on the move», κάθε αρχή γίνεται εύκολη!

H WATT+VOLT προνοεί για όσους μετακινούνται συχνά λόγω επαγγέλματος ή ιδιότητας και φέρνει το zerO on the move! Το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για δασκάλους, φοιτητές, στρατιωτικούς, γιατρούς και όλες τις κατηγορίες που αλλάζουν βάση συχνά, διότι καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους και κυρίως τους προσφέρει ελευθερία αποχώρησης στους 9 μήνες .

To zerO on the move «έρχεται» με 0 ρήτρα αναπροσαρμογής κόστους, 0 πάγια, 0 εκπλήξεις και έτσι ο καταναλωτής πληρώνει μόνο για το κόστος της ενέργειας που καταναλώνει συν ένα ελάχιστο ποσό το μήνα για τη WATT+VOLT, τη χρέωση zerO, που βασίζεται αποκλειστικά στο καταναλωτικό προφίλ του!

Επίσης, το zerO on the move είναι η πιο συμφέρουσα λύση για αυτούς που θέλουν και φυσικό αέριο, αφού αν το συνδυάσουν θα βγαίνουν διπλά κερδισμένοι!

Επισκέψου το κατάστημα της Ναυπάκτου στη Λεωφόρο, Γεωργ. Αθανασιάδη Νόβα 4-6, πρόλαβε να κάνεις το συμβόλαιό σου μέχρι 31/10 και επωφελήσου από τα μοναδικά προνόμια του zero on the move!

Δες περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://www.watt-volt.gr/special-offers/zeroonthemove/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...