YouTube: Είκοσι εκατομμύρια «πιστοί» της καλόγριας… Αλίσα Κιζ

YouTube: Είκοσι εκατομμύρια «πιστοί» της καλόγριας... Αλίσα Κιζ
Ανάρπαστο το βίντεο της πραγματικής Sister Act που ενθουσίασε το ιταλικό The Voice
Από πρωταγωνίστρια του ιταλικού The Voice στον κρατικό σταθμό Raidue σε παγκόσμια σταρ μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Ο λόγος για την αδελφή Κριστίνα, η οποία άρπαξε το μικρόφωνο και καθήλωσε τους κριτές του δημοφιλούς παιχνιδιού, εκ των οποίων και τη θρυλική Ραφαέλα Καρά.

Η καλόγρια που τραγούδησε το «No One» της Αλίσα Κιζ ξεσήκωσε το κοινό και κατόρθωσε να περάσει τη Blind Audition, όπου οι κριτές ακούνε αλλά δε βλέπουν τον τραγουδιστή.

Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη και η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού τέτοια που μέσα σε μόλις τρεις ημέρες συγκέντρωσε περίπου 20 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμα και η Αλίσα Κιζ της έδωσε συγχαρητήρια για την εκτέλεση του τραγουδιού της.

Σύμφωνα με την 25χρονη η μουσική ήταν η πρώτη της αγάπη και στη συνέχεια ήρθε κοντά στο Θεό, καθώς όπως είπε στην εφηβεία της απομακρύνθηκε πολύ από την Εκκλησία, καθώς ήταν «θυμωμένη με τον Κύριο. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα μαθήματα μουσικής, να συμμετάσχω στην Ακαδημία Θεάματος στην Κατάνια και να εμφανίζομαι σε πλατείες και γάμους με τη μπάντα μου».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, σε ηλικία 18 ετών επιχείρησε να περάσει και από οντισιόν σε ανάλογη τηλεοπτική εκπομπή του Voice, ενώ δήλωσε πως η αγάπη της στη μουσική την έκανε να πλησιάσει και πάλι στο Θεό.

Η αδελφή Κριστίνα, λοιπόν, που έφτασε στο πλατό της εκπομπής με άλλες αδελφές Ουρσουλίνες, εντυπωσίασε την Ραφαέλα Καρά, τον ροκ τραγουδιστή Πιέρο Πελού, την ποπ τραγουδίστρια Νοέμι και τον ράπερ J-Ax, αλλά και εκατομμύρια θεατών που μαγεύτηκαν από τη φωνή της.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...