Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος υποψήφιος με τον Τάκη Λουκόπουλο… για μία Ναυπακτία χωρίς αντίπαλο

Η ανακοίνωση της καθόδου του Λάμπρου Χρυσανθόπουλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ξάφνιασε πολλούς συμπολίτες, αλλά και φίλους του.
Γιατί όμως προχώρησε σε αυτή του την απόφαση, παίρνοντας θέση στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου;
Η επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι λίγο-πολύ γνωστή. Κατέχει μια υγιή επιχείρηση στον τομέα των μεταφορών αποτέλεσμα πολλών χρόνων και κόπων, η οποία δραστηριοποιείται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, έχει έντονη κοινωνική δράση στον τομέα του αθλητισμού τα τελευταία 20 χρόνια, όπου ασχολείται με τα διοικητικά καθήκοντα του Ναυπακτιακού Αστέρα και είναι ο άνθρωπος που έκανε τον Ναυπακτιακό να δουλέυει σε επαγγελματικά πρότυπα αλλά κυρίως των έβαλε ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη. . Πίστευε ανέκαθεν ότι η πόλη πρέπει να έχει μια μεγάλη και ισχυρή ομάδα, η οποία θα την κάνει ακόμη πιο δημοφιλή.

Κατά τον ίδιο η Ναύπακτος, η πόλη μας και η ορεινή Ναυπακτία, διαθέτουν τρομερά και ασύγκριτα πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να αναδειχτούν. Το ιστορικό κάστρο μας, τα γραφικά χωριά μας, οι παραλίες μας, τα πλακόστρωτα δρομάκια, αποτελούν ένα μεγάλο πλούτο που μπορούν να την εκτοξεύσουν τουριστικά. Έχοντας ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες και λόγω της δουλειάς του, είναι οπαδός της άποψης ότι η Ναυπακτία δεν βρίσκει… «αντίπαλο»!
Μολονότι δεν έχει συμμετάσχει ξανά σε αυτοδιοικητικές εκλογές, παρακολουθούσε από πολύ κοντά και με κριτική ματιά τους δημάρχους που πέρασαν. Η τωρινή περίοδος του Τάκη Λουκόπουλου τον έχει εντυπωσιάσει κυριολεκτικά. Υποστηρίζει ότι διεκδίκησε πολλά, πέτυχε πάρα πολλά, αλλά κυρίως, για τον ίδιο, διατήρησε τον ακέραιο και ηθικό χαρακτήρα του, όπως τον ήξερε πριν καταπιαστεί με την πολιτική. Ο Τάκης Λουκόπουλος, για το Λάμπρο Χρυσανθόπουλο, όχι μόνο δεν άλλαξε, όπως συνήθως συμβαίνει με τους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με την εξουσία, αλλά παρέμεινε το ίδιο σεμνός και ταπεινός.
Μέχρι σήμερα, δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί καθόλου με την πολιτική, παρόλο που θεωρεί χρέος ενός ενεργού πολίτη τη συμμετοχή στα κοινά. Ωστόσο, έχοντας την άποψη πως αν αφήνουμε την τύχη του τόπου μας στους ίδιους και τους ίδιους, τίποτα πότε δεν θα αλλάξει, έκανε το βήμα μπροστά.  Η ανάγκη να μετατρέψουμε το δήμο σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, αναδεικνύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά και δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευνοϊκό για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, που θα δίνει θέσεις εργασίας στα παιδιά μας, είναι αυτή που τον ώθησε να είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές.
Θέλει να συμβάλει κι αυτός, με τη βοήθεια όλων μας, στο μεγάλο έργο που ξεκίνησε ο Τάκης Λουκόπουλος το 2014, να αλλάξει τη Ναυπακτία. Η Ναυπακτία αλλάζει και είναι ώρα να αλλάξουμε κι εμείς, κατά τον Λάμπρο Χρυσανθόπουλο, γι’ αυτό θα είναι  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος διεκδικώντας τη στήριξή μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...