Ξερίζωσαν τις πινακίδες που “δίχασαν” τρία χωριά -Νεότερα.

Αύριο θα βγει η ταμπέλα που μπήκε πριν τον κυκλικό κόμβο στης Ιόνιας οδού και στην είσοδο της Γαβρολίμνης πρός Ιωάννινα.

Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ πινακίδες τοποθετήθηκαν και στην παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου Ιωάννίνων και από την άλλη πλευρά στην είσοδο του χωριού της Γαβρολίμνης στο ρεύμα προς Ιωάννινα αλλά και από την πλευρά της Άνω Βασιλικής όπου αφαιρέθηκαν άμεσα με παρέμβαση του προέδρου του χωριού. Μετά από ενημέρωση που είχαμε τα σημεία τα οποία ανήκουν στο Δήμο Ναυπακτίας είναι στο Τρίκορφο και πριν τον κυκλικό κόμβο προς Κάτω Βασιλική τα υπόλοιπα ανήκουν στην περιφέρεια. Επίσης στα αξιοσημείωτα είναι ότι η πινακίδα στο Τρίκορφο έχει καταστραφεί ισως από τουφεκιά αν και αυτό θα το κρίνει η αστυνομία καλύτερα που ήρθε για αυτοψία στην περιοχή. Αν τελικά είναι όντως έτσι τίποτα δεν πρέπει να περάσει στα ψηλά.

Πρώτη ενημέρωση:

Αντιδράσεις έχουμε από χθες στα χωριά της Κάτω Βασιλικής και του Τρικόρφου με την τοποθέτηση πινακίδων που ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς για τα όρια του χωριού Γαβρολίμνης. Οι συγκεκριμένες ταμπέλες τοποθετήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και όπως ενημερωθήκαμε από τον αντιδήμαρχο Χάλκειας και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών τοποθετήθηκαν χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας.

Όπως μας είπε ο κ. Τραχύλης ήδη έχει κάνει αίτημα για να απομακρυνθούν από το σημείο όσες πινακίδες τοποθετήθηκαν παράνομα εφόσον ο Δήμος δεν γνώριζε τίποτα. Όμως δυστυχώς κάποιοι πρόλαβαν και τις ξήλωσαν και συγχρόνως μια από αυτές την κατέστρεψαν.

Το πρωί της Κυριακής στο σημείο ήρθε η αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια. Έχουμε όμως δύο δεδομένα το ένα ότι τοποθετήθηκαν όπως μας ενημέρωσαν Τραχύλης και Χοχτούλας ταμπέλες χωρίς την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας (ενδιαφέρον θα έχει να δουμε ποιος τις τοποθέτησε αλλά και ποιος τις πλήρωσε) αλλά και το ότι μια ταμπέλα από αυτές που τοποθετήθηκαν καταστράφηκε από αγνώστους. Κάτι ανάλογο έγινε και στην Άνω Βασιλική όμως χωρίς να καταστραφούν. Όλα αυτά μας γυρίζουν πολύ πίσω ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Δείτε εικόνες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...