ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Νεότερη ενημέρωση 7:00 Μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες η πυροσβεστικές δυνάμεις έσβησαν την μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το Κρυονέρι και είχε επεκταθεί στο όρος Βαράσοβα.

Ρεπορτάζ απόγευμα Τρίτης

Καλύτερη είναι η εικόνα στην πυρκαγιά στο Κρυονέρι Ναυπακτίας με τους ανέμους να έχουν “πέσει” και να κάνουν το έργο της πυροσβεστικής λίγο πιο εύκολο. Ωστόσο όμως σε επιφυλακή θα είναι οι άνδρες της Π.Υ. κατά την διάρκεια της νύχτας για να μην υπάρξει αναζωπύρωση. Η δυσκολία είναι στο ένα από τα δύο μέτωπα το οποία είναι σε δύσβατη περιοχή που δεν μπορεί ούτε το πεζοπόρο τμήμα να πλησιάσει. Στην μάχη με τις φλόγες συμμετείχαν 18 πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, 7 εναέρια μέσα υπο την διεύθυνση του αρχιπύραρχου περιφερειακού διοικητή της Π.Υ. κ. Μπόκα. Αξίζει να αναφέρουμε πως από την πρώτη στιγμή στην πυρκαγιά ήταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομμάτης συντονίζοντας μέχρι αργά το απόγευμα τα μέσα που συνέδραμε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την Πυροσβεστική έχοντας άριστη συνεργασία ιδιαίτερα τις πιο κρίσιμες ώρες όταν η πυρκαγιά “άγγιζε” τα σπίτια. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μπαλωμένος και ο αντιδήμαρχος κ. Τραχύλης.

Δείτε βίντεο και δηλώσεις

Νεότερη ενημέρωση Μαίνεται η μάχη με τους επιλογές και σειρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή καθώς και εναερια μέσα. Στο σημείο επίσης βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Μαυρομάτης και ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ Γκίζας

Νεότερη ενημέρωση: Αυτή την ώρα έχουν ξεκινήσει ρίψεις εναέρια μέσα ένα καναντέρ και ένα πεζετέλ. Η πυρκαγιά έχει φτάσει στην κορυφή του βουνού όπου καίει χαμηλή βλάστηση. Ένα σπίτι κινδυνεύει ωστόσο γύρω του υπάρχουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι άνεμοι συνεχίζουν να είναι ισχυροί.

Νεότερα:Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στο Κρυονέρι Ναυπακτίας δίπλα σε σπίτια. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί εναέρια μέσα.

Δείτε πρώτες εικόνες


Δείτε πως φαίνεται η πυρκαγιά από την Κάτω Βασιλική





Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...