Κουτσούμπας: Η β’ αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί

«ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ»

Το success story που γνωρίσαμε με τους προηγούμενους και που το συνεχίζει τώρα ο Τσίπρας, που το ονομάζει true story είναι ματωμένα πλεονάσματα για το λαό, σημαίνει σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, σημαίνει συνεχείς θυσίες για τους εργαζόμενους, για τους αγρότες, για τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, για το λαό της πατρίδας μας.

Αυτό δήλωσε από τη Λάρισα ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ερωτηθείς για τα μέτρα που συμφωνήθηκαν για το ελληνικό χρέος. 

Σε ερώτημα για τη β’ αξιολόγηση, εκτίμησε πως θα ολοκληρωθεί, σημειώνοντας πως «οι πιέσεις που γνωρίζουμε αυτές τις μέρες, κατά τη διαπραγμάτευση, είναι σύνηθες φαινόμενο όλα αυτά τα χρόνια, το ξέρουμε από το πρώτο μνημόνιο, το δεύτερο, το τρίτο».

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «έτσι συνηθίζεται και έτσι θα πάει με τα μνημόνια διαρκείας, γιατί ετοιμάζεται και το τέταρτο με τη ρύθμιση – τέλος πάντων – του χρέους για απομείωση και όλα τα υπόλοιπα».

Ερωτηθείς αν βλέπει εκλογές, είπε πως αυτό που πρέπει να απασχολεί κυρίαρχα όλους και κυρίως τον ελληνικό λαό, είναι όχι το πότε θα γίνουν εκλογές, αλλά με ποιους πρέπει να πάει και ποιους πρέπει ν’ αφήσει.

«Γι’ αυτό του λέμε εδώ και τώρα να αφήσει το ΣΥΡΙΖΑ, ν’ αφήσει τη ΝΔ, να εγκαταλείψει όλα τα κόμματα του αστικού κατεστημένου, που τα ‘χει γνωρίσει και να συμπαραταχτεί, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ άσχετα τις επιμέρους απόψεις ή αν θέλετε και επιφυλάξεις που μπορεί να έχει» πρόσθεσε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...