Αγγελόπουλοι: «Κόντρα σε όλους και σε όλα σε Ελλάδα και Ευρώπη!»

Οι περήφανοι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για τα στοιχεία που κάνουν τον Ολυμπιακό να τα καταφέρνει κόντρα σε όλους και σε όλα στην Ευρώπη.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού μίλησα στην κάμερα της NOVA με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να αναφέρει αρχικά: “Υπάρχει χημεία, αυταπάρνηση, ομαδικότητα. Οι παίκτες όλοι σε όλες τις θέσεις κάνουν αυτό που μπορούν. Ακόμα και όταν οι πρωταγωνιστές περιορίζονται αναλαμβάνουν άλλοι και στο τέλος συμβαίνει αυτό που πρέπει.”

Από τη μεριά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε: “Σήμερα ήταν απίστευτα δύσκολο, ο τρόπος που έγινε σήμερα. Νομίζω πως ήταν μία από τις κορυφαίες στιγμές, δεν γίνεται να κάνεις συγκρίσεις τώρα. Όταν λέμε κόντρα σε όλους και σε όλα, αυτό που είδαμε εννοούμε! Μερικοί δεν το καταλαβαίνουν, νομίζω σήμερα κατάλαβαν τι αντιμετωπίζουμε. Υπάρχουν δισεκατομμύρια να αντιμετωπίσεις απέναντι σε μπάτζετ και σε επενδύσεις. Εμείς πηγαίνουμε με ψυχή, ομάδα, οικογενειακό κλίμα και άλλα μυστικά για να πετύχεις. Αυτό σημαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.”

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/284637-Aggelopoyloi-Kontra-se-oloys-kai-se-ola-se-Ellada-kai-Eyrope ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...