Ναύπακτος:”Κακοντυμένο ρούχο” οι διαβάσεις της ανάπλασης-Εκ νέου αιχμές Κοτσανά για τις εργασίες

Με “Κακοντυμένο ρούχο” έμοιαζαν οι διαβάσεις σε δύο σημεία του χώρου της ανάπλασης στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Κακή εφαρμογή του υλικού της πέτρα τόσο στη διάταξή του όσο και στο πάχος της είχα ως αποτέλεσμα μετά την αυτοψία προ 10ημέρου της τεχνικής υπηρεσίας να προβεί μόλις σήμερα ο εργολάβος στην αποξηλωσή τους και στην εκ νέου κατασκευή τους.

Αυτό σημαίνει φυσικά κόστος για τον ίδιο τον εργολάβο, αλλά και περαιτέρω χρονική καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου. Απορίας άξιο βεβαίως γιατί αυτή η παραφωνία δεν έγινε αντιληπτή εν τη γεννέσει της προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες. Η αποξήλωση των δύο διάβασε αφορούν στο ύψος του κτηρίου της Μητροπόλεως και στην ανατολική έξοδο του Στενοπάζαρο στη συμβολή του με τη Ν. Μπότσαρη. Η δημοτική αρχή σε κάθε περίπτωση φέρεται διατεθειμένη να προστατεύσει την ορθότητα εκτέλεσης και την πίστη εφαρμογή της μελέτης του έργου αφού σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη διαχειριστική αρχή

-Αιχμές Κοτσανά

Το συγκεκριμένο θέμα στηλιτεύει με ανάρτηση του και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΆΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ Αν. Κοτσανάς με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...